2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه🤔شما قضاوت کنید

92 بازدید | 10 پست

داشتیم با دوستام از مهمونی میومدیم.بعدش یکیشون بچه داره،گفت یکی میتونه این کیف منو(کیفش بزرگه)بگیره برام تا دم ماشبن بیاره؟خودم بچه رو بغل کنم؟من خواستم کمکش کنم اما چون مریضم و همه میدونن نداد به من گفت نه تو اذیت میشی‌.خلاصه یکی از دوستام با اکراه قبول کرد و با اخم و تخم تا وسط راه کیفو آوردش انگاری طلبکار بود.بعد همین دوستم که بچه داره با شوخی و خنده گفت ببر ساکمو بزار تو ماشین بعد بیا بچه رم ازم بگیر ببر.منم خندیدم گفتم خیلی پررو شدیا.آقا این دوستم که کیفو برداشته بود آورد با عصبانیت داد به دوستم که بچه بغلشه گفت بگیر بینم،بگیر کیفتو بیار مسخرشو دراوردی،اونم گفت بابا شوخی کردم گفت به تو لطف کردنی آدمو پشیمون میکنی و شوخیات از جنبه گذشته

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

حق با کدومشونه؟والا اون دوستم که کیفو برداشته بود ازچشمم افتاد.اینیکی داشت شوخی میکرد دیگه نه توهین کرد نه فحش داد.یه جمله با خنده گفت کیفو ببر بعدم بیا بچه رو بگیر ببر.من هنگ کردم از واکنش اونیکی دوستم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نوک کوه یخ رو دیدیم از باقی جریانات خبری نداریم که چه چیزهایی بین شون پیش اومده آدم سالم که این ط ...

چی بگم والا.اون دوستم که بچه داره یه مشکل بزرگ تو زندگیش داره دلم براش میسوزه یه لحظه ترسیدم گریش بگیره.بیچاره الکی میخنده خودشو مشغول کنه

خب الان اون شوخي بيخودش واسه جي ود؟؟

بابا خب دوستیم با هم همیشه شوخی میکنیم.همین دوستم که کیفو برداشته بود همیشه باهامون شوخی میکنه.خب اگه اینقد بی جنبس باید از اولش شوخی نکنه با هیچکس تا دیگرانم باهاش شوخی نکنن

شما هم نبايد ميخنديدي طرف از خنده شما هم حس بد كرفت

آخه خودشم خندید بعدش یهو واکنش نشون داد هنگ کردم من

اخه اصلا حس شوخي و خنده نداشت به نظرم

چی بگم والا،شایدم حق با شماست