2777
2789
عنوان

سیسمونی📸خوشگلا بیان🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 66 پست
34هفته ام عزیزم،سختت نبود؟

بسلامتی عزیزم دیگه آخراشی 

سخت که چرا من زایمانم طبیعی بود وزن بچمم زیاد بود اونجا خیلی اذیت شدم ولی الان دردش یادم نمیاد😐...سخت که هست ولی وقتی نگات میکنه همه خستگیت در می‌ره...بوش،بغلش فک کنم تا آخر عمرم همچین حسی تجربه نکنم🥺

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اینم وسیله های که برای بیمارستان گذاشتم(خیلیاش واجب نیست میزاریم توی ماشین اگه نیاز شد استفاده میکنیم)هنوزم تکمیل نشدن

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی بسلامتی زایمان کنی ❤️❤️

مرسی عزیزممم

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

بسلامتی عزیزم دیگه آخراشی سخت که چرا من زایمانم طبیعی بود وزن بچمم زیاد بود اونجا خیلی اذیت شدم ولی ...

عزیزم خدا برای هم حفظتون کنه من سه روزه حدودا درد لگنم شروع شدن زیر شکمم خیلی درد میکنه نمیدونم دکتربرم یا نه

عزیزم خدا برای هم حفظتون کنه من سه روزه حدودا درد لگنم شروع شدن زیر شکمم خیلی درد میکنه نمیدونم دکتر ...

لگن خب بخاطر اینه داره کم کم آماده زایمان میشه بدنت 

اما من 30 هفته دل درد داشتم رفتم دکتر گفت آب دور جنین زیاد شده دیگه مصرف شیرینی و چای و کم کردم تا 35 هفته کم شد...اگه میدونی یه دکتر برو...زایمان طبیعی یا سزارین؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اینم وسیله های که برای بیمارستان گذاشتم(خیلیاش واجب نیست میزاریم توی ماشین اگه نیاز شد استفاده میکنی ...

واسه بیمارستان 

حتما جوراب، کلاه،دستکش، رکابی ، آستین بلند، شلوار، 

دستمال مرطوب، مای بیبی، فلاسک، حتما حتما بردار

و فک کنم پستونکی که برداشتی واسه سن ۶ماه به بالاست. روشو خوندی؟ اگه بزرگه نده بهش گناه داره. یکی دیگه بخر اینو نگه دار بعد۶ماه بده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨