2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

برا ما مامان بجه مدرسه ایا حرومه

منم شاغلم صبح ها به زور بیدار میشم دلم میخواد تا لنک ظهر بخوابم بعدم پاسم نهار آماده مامان پز بخورم😋🥱

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قورمه سبزی انقد خستم الان فقط دلم میخاد بخوابم

من یمدت بچم ک میرفت مدرسه خودمم نمیخوابیدم بعد عصری از خستگی له بودم اینام نمیزاشتن بخابم حالت تابچم رفت میخابم ک انرژی داشته باشم اخه دس تنهام شوهرم نی فعلا

همون باکلاسش هات چاکلت

نهه شیر کاکائو با هات چاکلت فرق داره خیلی غلیظ تره من زیاد دوست ندارم بیشتر شیر کاکائو🥹🍫

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨