2777
2789

آقا من الان در حال حاضر دو تا خاستگار دارم 

یکیش همسایمونه مکانیکه خونه و ماشین داره   خانواده کم جمعیت ، ولی قدش کوتاهه من خودم قد 170 فک کنم هم قد منه

یه پسر دیگه هست آشنای دوره شغلش آزاده مغازه داره فک کنم ، ماشین پژو داره ، ، خانواده پر جمعیت 7 تا خواهر و چند تا داداش😐😂 ولی قدش بلنده خوشگلم هست داییم گفت پسر خوبیه

بعد من دومی رو میخوام مامانم میگه چون 7 تا خواهر داره ، تو هم که مظلومی نمیتونی از پسشون بربیای 

آخه اینم شد دلیل😑

نظر شما چیه؟؟.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت بگو لزومی نداره شما جای من تصمیم بگیری 

چرا انقدر حق دخالت میدین به خانواده 

تهش اونا بهتون مشورت بدن

تو داری میری با اون پسر زندگی کمی یا مامانت که میگه نمیذارم😐

وقتی خود پسره خوبه و تایپته دیگه چی میخوای

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

آره 🙂😂 خودم قدم بلنده آخه

این ملاک ها بدرد زندگی نمیخوره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تو زندگی عشقم مهمه

با کسی که دوستش داری ازدواج کن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐