2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 221 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا فکر میکنن هنره این جور زندگی کردن داعم از بالا خودشون رو نگاه کردن ...والا میموندیم خونه بابام ...

خخخخ آره واقعاً... 😆😆😆

چقد خندیدم امروز... حرفاشون خیلی بچگونه ست...

هنوز تکامل ذهنی پیدا نکردن بعد اینهمه مدت زندگی!!!

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
عزیزدلم . من دانشجوی دکترام با این وضعیت .ترم‌قبلی آزمون جامع دکتری دادم .هرکسی تو این دنیا سختیه خو ...

دقیقا من خودم شاغل بودم الان به خاطر بارداریم تو خونه ام

کار کردن بیرون از خونه واقعا لذت بخشه

فکر میکنن شوهراشون شاخ غول میشکنن صبح زود از خونه میزنن بیرون

شغل همسرم اصلا هم سخت نیست ساعت ۹ صبحونه میخوریم تا به خودش برسه ۱۱ میره. کت شلوار داره. تازه بهش خ ...

تو هم به خودت خوش بگذرون برو باشگاه برو کلاس رقص ادامه تحصیل بده به وظایفت هم برس و اصلا غر نزن 

دقیقا من خودم شاغل بودم الان به خاطر بارداریم تو خونه ام کار کردن بیرون از خونه واقعا لذت بخشه فکر ...

من خودم. شاغلم. ...تحصیلگرده هم هستم الحمدالله تو محیط کاملا فرهنگی هم هستم ...اما بلدم چارچوب زندگیم رو حفظ کنم 

اگه یه تابلو دو ماه زمین باشه فقط سرش تو گوشیه خودم باید میخ و چکش بردارم بزنم دیوار . تابلوی ۱در ۱. کارای فنی هم جز کارای مرداس دیگه. یجور بیخیالی داره.

حالا نمیشه با طرفندی کم کم زرنگش کنم و به من بیشتر اهمیت بده؟ تا مثل مامانامون زود پیر نشیم؟

شما فقط وظیفتو انجام بده😂😂 گوهر باااااارررر.

آره ب کوری چشم امثال شماها وظیفمو انجام میدم.

واسه تو ک دارم انجام نمیدم. واسه شوهرمه،  هرکاری هم ک بتونم براش میکنم... چون لایقشه... شوهر تو زن ذلیله ما چیکارکنیم؟؟؟؟ اگه همون اولین بار یکی میخوابوند تو گوشت، دیگه ادعات نمیشد خانوم ِ ملکه!!!!!

آها اینو میگی جواب ندادم؟؟؟؟ 😃😃😃😃 نوتیفیکیشنام زیاد بود  ندیدم اصن اینو... پس احتمالاً شو ...

آخی گشتی پیداش کردی😆 معلومه که فرق میکنه .شوهرم مردهههههه مرررد

پاشو برو وظیفتو انجام بده دیگه اینجا چیکار میکنی

مدرک شعور نمیاره. ..ربطی نداشت به مبحث ما خانم. دانشجوی دکترا ...

مشکل شما اینکه بی ادب هستبن .مشکل بعدیتون هم‌اینکه اصلا نمیفهمی من چی میگم .اخه خانوم باشعور من میگم‌اگه آقایون بیرون کار میکنن خانوما هم بیکارنشستن تو خونه .بری مثال خودم توی این ددوران آزمون جامعمو دادم اونم با کلی دردسر و کمک همسرم 

افتاددددد؟؟؟😅😅😅

آخی گشتی پیداش کردی😆 معلومه که فرق میکنه .شوهرم مردهههههه مرررد پاشو برو وظیفتو انجام بده دیگه این ...

لبخند جان دیگه ریپلایش نکن بزار با طرز تفکرش زنده باشه ...فقط امیدوارم فرزندش به پدرش بره چون خیلی مرده

آره ب کوری چشم امثال شماها وظیفمو انجام میدم. واسه تو ک دارم انجام نمیدم. واسه شوهرمه،  هرکاری ...

الان خوابونده تو گوشت تو دیگه ادعات نمیشه؟؟؟؟؟؟

از طرز حرف زدنت فهمیدم چی هستی.

چرا تورو ریپلای کردم شخصیت خودمو اوردم پایین اشتباه کردم

وظیفت😂

عزیزدلم . من دانشجوی دکترام با این وضعیت .ترم‌قبلی آزمون جامع دکتری دادم .هرکسی تو این دنیا سختیه خو ...

بله درسته خانومی... اونا از بیکاری کلافه میشن...

ولی وقتی پاشونو میذارن تو خونه انتظار دارن همه چی سرجاش باشه و خونه تر و تمیز و غذا و... آماده باشه و خانومش هم شیک و مرتب منتظرش نشسته باشه...

فک نکنم کار خیلی سختی باشه ک بعضیا شاکی ان از این وضع!

مشکل شما اینکه بی ادب هستبن .مشکل بعدیتون هم‌اینکه اصلا نمیفهمی من چی میگم .اخه خانوم باشعور من میگم ...

شما فک کن بقیه بیکارن ..تا دکتری تحصیل کردی ولی از ادب چیزی یاد نگرفتی ...خب پس به بقیه توهین نکن با این مشغله های زیادت ..