2777
2789
معلمی که حقوقش عنه. من معلمم، سرکارم میرم ولی بازم مثل گداها همش از شوهرم پول میگیرم😐😂ایشالا وضع م ...

مگه چقده حقوقت؟

گفتاردرمانی کلینیک بزنم از هفتاد به بالا درامدشه

نیم ساعت ششصد تومنه تعرفه اش

یه ساعت کار میکنی بالا یک تومن درمیاری

مگه چقده حقوقت؟گفتاردرمانی کلینیک بزنم از هفتاد به بالا درامدشهنیم ساعت ششصد تومنه تعرفه اشیه ساعت ک ...

من میگم رشتت عالیع اینجا اغلب اطلاعی ندارن یا فقط میدونن پرستاری معلمی چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم رشتت عالیع اینجا اغلب اطلاعی ندارن یا فقط میدونن پرستاری معلمی چیه

اره من پرسیدم از کاردرمانگر 

گفت تعرفه ویزیت گفتار از کار بیشتره

کاردرمانی با اینکه من علاقه داشتم اما فرسایش جسمی خیلییی بالایی داره بخصوص برای دخترا

ولی کاردرمانی گسترش کاری خیلی زیادی دارهگفتار محدودتره

اره فیلدش گسترده تره اما کارش بشدت سخته چون مثه فیزیو نیست که با دستگاه باشه بیشتر ورزش هاش با دست انجام میدی و مثلا دست و زانو طرف رو حرکت میدی ورزش میدی یکی از کاردرمانکرایی که باهاش صحبت کردم دیسک کمر گرفته بود 

اول تغذیه بعد گفتار؟وایی من تغذیه رو نزدم مکه از گفتار بهتره؟؟

اول تغذیه بعد گفتار .....

بعدشم شنوایی دامپزشکی زدم گفتار کار صوتی بالایی داشت راستش من خودم علاقه نداشتم 

ولی رشته خوبی وپردرامدی