2777
2789
عنوان

دخترمو بردم مهد الان دلشوره دارم

399 بازدید | 23 پست

کلاسشون طبقه بالاعه گفتن دیگ مامانا بالا نیان از پایین بفرستین بیان خودشون 

اونجا ی مسئول میزارن ک بچه هارو تحویل بگیره ی خانومه وایساده بود گفتم مسئول نیس گف چرا الان میاد دخترم خودش رف بالا منم یکم‌ وایسادم ب خانومه گفتم بنظرت رف گف اره بابا رفت بالا منم برگشتم

حالا اومدم خونه دلشوره گرفتم نکنه برگرده بیرون 😐 ۴ جلسه هم رفته ها هفته پیش خودش این دلشوره نمیدونم چیههه 

حس مادرانه اس دیگ ولی نگران نباش مراقبن بالاخره مسئولن خدایی نکرده اتفاق بیفته باید هزار جا جواب بدن پس خیالت راحت حسابی مراقبت میکنن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زمانه جوری شده مدارس باید یه مسئول هم بذارن مامانا رو اروم کنه 😁😁

مامان عزیز اروم باش قراره ده دوازده سال هم بفرستیش مدرسه هر روز یه ماجرا هستا . 

استرس های بیهوده رو باید کنترل کرد😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اونا مراقبن که بچه ها خارج نشن حواسشون به ورود و خروج بچه ها هست نگرانیتون کاملا عادیه منم دخترمو فرستادم پیش همینطور بود دم در وامیستادم که نکنه دوباره بیاد بیرون ولی دیدم نه حواسشون هست

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یعنی زمانه جوری شده مدارس باید یه مسئول هم بذارن مامانا رو اروم کنه 😁😁مامان عزیز اروم باش قراره ده ...

تو سن کم کم میرن مهد فرق داره تا بزرگ تر شدن بزن مدرسه عقلشون برسع

یعنی زمانه جوری شده مدارس باید یه مسئول هم بذارن مامانا رو اروم کنه 😁😁مامان عزیز اروم باش قراره ده ...

😂😂 

اخه هر روز اون مسئولش میدید من خیالم راحت بود چون امروز نبود گفتم برنگرده یهو ولی دو دقیقه اینا وایسادم رفت بالا 

😂😂 اخه هر روز اون مسئولش میدید من خیالم راحت بود چون امروز نبود گفتم برنگرده یهو ولی دو دقیقه اینا ...

میره عزیزم قصه نخور . شما نگران یه دونه بچه خودتی و طبیعیه ولی مهد مسئولیت همه اون بچه ها رو داره یقین بدون سفت و سخت مواظبه چون باید به همه جا جواب پس بده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚