2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شیرینی بخور الان ببین تکون میخوره

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
يه كار مي گم انجام بده يه ليوان آب يخ بخور مثل چي تكون ميخوره اگر نخورد برو

خطرناک نیست؟منم بگم خواهرم بخوره.خیلی کم تکون میخوره 5 ماهشه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیز خیلی شیرین بخور به پهلو چپ بخواب اگه تو بیست دقیقه هیچ حرکتی نکرد برو ولی اگه چهارتا حس کردی خوبه تو این هفته ها خیلی مهم نیس همین که تکون داره کافیه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

اب يخ سريع جواب ميده من خودم اين كارو مي كنم بعد هم دو تا بالشت بزار تو كمرت رو تخت ريلكس بشين دو تا پات هم دراز كن 

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻

نه عزيزم من توي اينترنت خوندم يكيش شيريني ، يكي هم اب يخ  ، 

ممنون عزیزان الان انجام میدم ولی از دیشب دارم شیرینی میخورم

منم شيريني مي خورم انقدر كه اب جواب ميده بهم شيريني نميده 

عزيزم پنج ماه هنوز خيلي زوده برا تكونهايي كه حسش شديدتر بچه تكون ميخوره اما چون كوچيكه و قدرتش كمتره حسش خيلي كمتر هست اصلا جاي نگراني نداره منم اون موقع تكونا رو خفيف حس مي كردم بهش بگو بزار ان شاء الله يه چند هفته ديگه حالت رو جا مياره همچين فشار ميده تو مثانت كيف كني 😅😅😍😍😍