2777
2789

گفتم گوشیم چرا دستهه گفت داشتم جا به جاش میکردم اونور روش نخوابی

گرفتم خوابیدم دوباره پاشدم گفت بعد رو میز عسلی نگاه کن

دیدم نوشته من مطمعنم تو داری خیانت میکنی پس منم کردم ناراحت نشو 

رفتم تو حیاط گفتم چی میگی شب باباتو میارم اینور حرف بزن ببینم چی میگی گفت راستشو بخوای من کلا حس میکنم خیانت میکنی چه بیرون رفتنت چه با گوشی ور رفتنت .گفتم خیانت چی هر سری دارم میرم بیرون میام کلا سوال پیچم می‌کنی دروغ از حرفم در بیاری  

کلا شکاکی حالام دست پیش گرفتی پس نیوفتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چقد حال ب هم زنه

مگه چیزی ازت دیده ک میگه خیانت میکنی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

متنفرم ازین مردا

قطعا خودش خیانت میکنه ولی یه جوری وانمود میکنه ک گردن تو بندازه

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است

تهمت میزنه بهم . من ی بار گفتم من بعد ازدواجمم خواستگار داشتم اونم هی این حرفمو چند ماهه میکوبونه میگه خاک تو سرت پس دوست پسر داشتی 

این یکی از همه بدتره😂

بخدا حتی اگه بهش وحی میشد که تو زنه پاکی هستی و خیانت نکردی نینی سایتو که باز میکرد اسی به فنا میرفت طلاق صدرصدی بود

آواکادو سایت🥑