2777
2789

۲۸ سالمه درس میخونم خرجم با خانواده

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ سالمه

آزاد میخونم

خانواده میده ولی من دوست دارم کار کنم،اینا میگن نه فقط درستو بخون چون انتظار دارن بشم پرفسور سمیعی😐😐

منم میگم پس به یه ورم وقتی منو تحت فشار میزارین پولشم بدین،خرجمم بدین

من سال ۸۱ دانشگاه آزاد میرفتم تو دوران عقد هم بودم،هم هزینه دانشگاه و هم صفر تا صد جهیزیه رو پدرم داد،حتی پول تو جیبی و کرایه ماشین و کتابام رو هم میداد،بعد از عروسی هم بیشتر وقتها پول تو جیبی بهم میداد

الان هم دخترم دانشگاه آزاد میره ما مخارجش رو میدیم،رفت و آمد هم با پدرشه،بقیه هزینه هاشم میدیم سر کار نمیره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دانشگات شهریه پزدازه؟ هر ترمت چقد در میاد

اره بستگی داره هرترمی ۲۰ تا ۳۰ تقریبا 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
۲۱ سالمهآزاد میخونمخانواده میده ولی من دوست دارم کار کنم،اینا میگن نه فقط درستو بخون چون انتظار دارن ...

آره دانشگاه آزاد پروفسور سمیعی هم تحویل میده آخه 😂

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄