2777
2789
عنوان

دختر عمم دوست پسرش و مادرش کتکش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راه اینه اولا به دفتر حقوقی مراجعه کنی و دقیق بپرسی یا در سایت های حقوقی سوال رو مطرح کنی / سعی کن زودتر انجام بدی / متاسف شدم که تو کشوری زندگی میکنم که به خاطر یک برگه خدمات نمی‌دن این هر وقت یادم می افته ناراحت میشم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ما داریم کجا میریم حیف دختر های ایرانی که اینجوری خودشون بی عزت کنن بیچاره مادر پدر دختره

باید بگی بیجاره دخترع که مجبور شده بی ارزش بشه لطفا قضاوت نکید مادرش ولش کرده رفته از بچگی تاحالا زنگش نزده باباشم یه ادم بیخیال

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
باید بگی بیجاره دخترع که مجبور شده بی ارزش بشه لطفا قضاوت نکید مادرش ولش کرده رفته از بچگی تاحالا زن ...

خدا پدر مادر بد وهم لعنت کنه ولی اجی ی پدر مادر بدهم خیلی از بی ابروی بهتره اگر عقدبود ی چیزی ولی نه بی هیچ نسبتی بری خونه ژ غریبع کاش این چیزا عادی نشه اینجا ایرانه نه اروپا

همه جای دنيا همینه .مگه بدونه برگه برات کاری میکنن؟

چقدر در مورد حقوق افراد در کشور های مختلف اطلاع دارید ؟؟ اونی که ما در موردش حرف می‌زنیم انسانه و حق و حقوقی دارد توصیه میکنم بیشتر در مورد حقوق قانونی افراد در کشورهای مختلف تحقیق کنید بدون برگه هم پلیس موظف به برخورد با فرد خاطی دارد

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘