2777
2789
عنوان

امشب ساعت یک شب یکی زنگ زد روی گوشی شوهرم به نام کیانا اراکی

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 44 پست
چرا شرایط جدایی رو دادم

به بچه فکر نکن فعلاً 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه دیگه ای نداری معطل نکن 

با خانوادت حرف بزن و اقدام کن برا جدایی

من دلم راضی به فروپاشی هیچ زندگی نیست 

ولی چون تجربه دارم میگم

تا بچه نداری تمومش کن 

اگه بچه بیاد تا آخر عمرت پاسوزش میشی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
مبخوام برم از این خونه

هرکاری که برای خودت بهتره انجام بده، اینجا باید فکر خودت و صلاح شخص خودت باشی. ولی اگر، اگر یه روز خواستی بمونی اینو بدون بچه آوردن ازین آدم تو این زندگی موندگارت میکنه،پس اول حسابی فکر کن و بسنج ببین این آدم، این زندگی ارزش داره گسترشش بدی و تبدیل به یه خانواده ی بزرگترش کنی یا نه. ببین چند درصد احتمال میدی که نتونی دووم بیاری ،چون یه سال دوسال نیست بقیه ی عمرته که مجبور میشی تو این زندگی بگذرونی اگه بچه دارشی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

حکمت خدا رو ببین . تلاقی تاپیک شما و جادوگر استاد تبریزی ‌. شوهرتدجادو لازمه انگار .

وا

الان جدی هستی؟😐😐

دعانویس چه ربطی به این داره، چه فایده ای داره دیگه زندگی کردن با این آدم؟😐 طلاق بگیره بهتره 

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

واالان جدی هستی؟😐😐دعانویس چه ربطی به این داره، چه فایده ای داره دیگه زندگی کردن با این آدم؟😐 طلاق ...

طلاق شرایط خودشو میخواد ‌. حمایت خانواده .  استقلال مالی . آمادگی روحی . و ... . ولی جادو اینا رو نمیخواد ‌. جادو یه آدمی میخواد که جادوش کنیم و لیاقت اینو داشته باشه که گ.و.ه یه خوردش بدیم . 

طلاق شرایط خودشو میخواد ‌. حمایت خانواده . استقلال مالی . آمادگی روحی . و ... . ولی جادو اینا رو نم ...

بخدا ما پامونو بزاریم دعانویس، واسه یکی دعا بنویسیم زبونش بسته بشه، برعکس میشه، بدتر زبونه ما بسته میشه. یه زنه تو فامیل انقدر رفت دعانویس، آخر به طلاق ختم شد زندگیش. ولی اسی گفت شرایط طلاق رو داره، پس یعنی استقلال داره و میتونه اقدام کنه.

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم.