ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرکاری که برای خودت بهتره انجام بده، اینجا باید فکر خودت و صلاح شخص خودت باشی. ولی اگر، اگر یه روز خواستی بمونی اینو بدون بچه آوردن ازین آدم تو این زندگی موندگارت میکنه،پس اول حسابی فکر کن و بسنج ببین این آدم، این زندگی ارزش داره گسترشش بدی و تبدیل به یه خانواده ی بزرگترش کنی یا نه. ببین چند درصد احتمال میدی که نتونی دووم بیاری ،چون یه سال دوسال نیست بقیه ی عمرته که مجبور میشی تو این زندگی بگذرونی اگه بچه دارشی
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.
واالان جدی هستی؟😐😐دعانویس چه ربطی به این داره، چه فایده ای داره دیگه زندگی کردن با این آدم؟😐 طلاق ...
طلاق شرایط خودشو میخواد . حمایت خانواده . استقلال مالی . آمادگی روحی . و ... . ولی جادو اینا رو نمیخواد . جادو یه آدمی میخواد که جادوش کنیم و لیاقت اینو داشته باشه که گ.و.ه یه خوردش بدیم .
طلاق شرایط خودشو میخواد . حمایت خانواده . استقلال مالی . آمادگی روحی . و ... . ولی جادو اینا رو نم ...
بخدا ما پامونو بزاریم دعانویس، واسه یکی دعا بنویسیم زبونش بسته بشه، برعکس میشه، بدتر زبونه ما بسته میشه. یه زنه تو فامیل انقدر رفت دعانویس، آخر به طلاق ختم شد زندگیش. ولی اسی گفت شرایط طلاق رو داره، پس یعنی استقلال داره و میتونه اقدام کنه.
شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم.