عزیزم خدا بهت صب بده اگه نمیتونی تحمل کنی سکوت کن مردا وحشی شدن بلا ملا سرت میاره یه وقت باش دهن بدهن نکن کسی گه ذاتش کثیفه آخه با حرف با دعوا مگه عوض میشه گلم سرم آمده شوهرم نه یکی به هیچ گربه ماده رحم نکرده حتی با هم جنسش هم بوده من سادگی کردم مدام اذیت کرد مهر را بخشیدم جدا شدم بعدم چرا میخای ار همچین مرد وحشی بچه بیاری گلم
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگفت صبح بهشون بگو من همسرشم من گفتم تو بری هولی کنی بعد اونا پا پیچت شن من بگم به چندتا بگم چند دف ...
بچه داری؟
ببین جرش بده
اگه خطمئنی با سیمکارت خودش پیامی زنگی کثافطو کاری کرده برو دادگاه درخواست پرینت بده تا خیانتش رو بشه..من خودم کشیدم میفهمم حالت رو آدم خائن درست نمیشه دیگه روز بدتر از بارداری و سقط؟رحم نداره بهت پی عیاشی دکمش رو بزن