ماهی_نور مدیر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 عنوان بیاید فک کنید خدا دقیقا الان یه دونه از خواسته هاتونو برآورده میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 80 پست اون چیه برای تو بگو ک همه دعا کنیم واسش؛) اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :) 1404/07/21 | 02:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 بیاد سمتم هرجه زودتر زودت آشتی کنیم و جدا نشیم رابطمون باهم خوب بشه :))))خیلی دلم تنگشه کاش زود بیاد ... عزیزم صلوات فرستادم برات و علاوه بر اون کلی هم دعا کردم انشااله خدا خودش قشنگ میچینه برات اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6080 عزیزززممم انشالله که اقا امام زمان زودتر میاد مارو از اینن وضع نجات میده انشالله تو هم تن و جونت سال ... منم برات صلوات گفتم :)❤️🌱 به عواقبِ کارهات فکر کن(:
آدموهوا عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 19195 اول ظهور امام زمان بعدش رسیدن من و عشقم بهم و ازدواج کردنمون و مخالفت نکردن خانواده ها
mahdiye_e عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 321 عزیزم صلوات فرستادم برات و علاوه بر اون کلی هم دعا کردم انشااله خدا خودش قشنگ میچینه برات خبیلی لطف کردی بهم امیدوارم هر چی تو دلته خدا بهت بدهبرات ایت الکرسی خوندم عزیزم:)))
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 اول ظهور امام زمان بعدش رسیدن من و عشقم بهم و ازدواج کردنمون و مخالفت نکردن خانواده ها انشالله عزیزم واسه رسیدنتون و خوشبختیتون صلوات فرستادم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 خبیلی لطف کردی بهم امیدوارم هر چی تو دلته خدا بهت بدهبرات ایت الکرسی خوندم عزیزم:))) فدای دل مهربونت عزیزم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 5667 خوشبختیم هرجور خدا خودش میدونه🥲 ☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿
منتظرسحر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1399 اول و آخر فقط ظهور آقا امام زمان (ع)همین یکدونه رو برآورده کنه کافیه معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 خوشبختیم هرجور خدا خودش میدونه🥲 برای عاقبت بخیریت صلوات فرستادم گلم انشالله اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
hosnahastam عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 643 برای دخترم داداش بیارم خدا بهت بده انشاالله منم ارزوم همینه تو هم برام دعا کن پسر دار بشم
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 اول و آخر فقط ظهور آقا امام زمان (ع)همین یکدونه رو برآورده کنه کافیه انشالله الهم عجل لولیک الفرج اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 از این اسارت آزاد شم انشلله خوشبخت شی صلوات فرستادم برات قشنگم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 خدا بهت بده انشاالله منم ارزوم همینه تو هم برام دعا کن پسر دار بشم انشااله گل پسرتو بغل کنی عزیزم صلوات فرستادم برات اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)