2777
2789
عنوان

بیاید فک کنید خدا دقیقا الان یه دونه از خواسته هاتونو برآورده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 80 پست
بیاد سمتم هرجه زودتر زودت آشتی کنیم و جدا نشیم رابطمون باهم خوب بشه :))))خیلی دلم تنگشه کاش زود بیاد ...

عزیزم صلوات فرستادم برات و علاوه بر اون کلی هم دعا کردم انشااله خدا خودش قشنگ میچینه برات

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صلوات فرستادم برات و علاوه بر اون کلی هم دعا کردم انشااله خدا خودش قشنگ میچینه برات

خبیلی لطف کردی بهم امیدوارم هر چی تو دلته خدا بهت بده

برات ایت الکرسی خوندم عزیزم:)))

اول ظهور امام زمان بعدش رسیدن من و عشقم بهم و ازدواج کردنمون و مخالفت نکردن خانواده ها

انشالله عزیزم واسه رسیدنتون و خوشبختیتون صلوات فرستادم

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

خبیلی لطف کردی بهم امیدوارم هر چی تو دلته خدا بهت بدهبرات ایت الکرسی خوندم عزیزم:)))

فدای دل مهربونت عزیزم

خوشبختیم هرجور خدا خودش میدونه🥲

برای عاقبت بخیریت صلوات فرستادم گلم انشالله 

اول و آخر فقط ظهور آقا امام زمان (ع)همین یکدونه رو برآورده کنه کافیه

انشالله الهم عجل لولیک الفرج

از این اسارت آزاد شم

انشلله خوشبخت شی صلوات فرستادم برات قشنگم

خدا بهت بده انشاالله منم ارزوم همینه تو هم برام دعا کن پسر دار بشم

انشااله گل پسرتو بغل کنی عزیزم صلوات فرستادم برات