ماهی_نور مدیر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 عنوان بیاید فک کنید خدا دقیقا الان یه دونه از خواسته هاتونو برآورده میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 80 پست اون چیه برای تو بگو ک همه دعا کنیم واسش؛) اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :) 1404/07/21 | 02:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 مهدی جانم که درحسرت دیدارش هستم ، تمام دلخوشیم ، بیاد و من از چشم انتظاری دربیام انشاللله صلوات اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 نی نی🥺 انشالله ک مامان شی نی نی قشنگتو بغل کنی نزاره بخوابی صلوات فرستادم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 خواسته منو نیتونه برآورده کنه اولش نخواست الانم نمیتونه توکل کن بر خدا اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 خوشبخت بشم😔 انشالله عزیزم صللوات فرستادم برات اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 شفای مریضم انشالله خدا شفاش بده صلوات فرستادم برای سلامتیش اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 الان فقط و فقط سلامتی همه مخصوصا مریضمون ،یعنی میشه صبح بلندشم بگن شفا گرفته و خوب شده انشااله توکل کن برخدا اسه سلامتیش دعا کردم و صلوات فرستادم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 خیلی از نظر روحی حالم بده انشالله خدا یه حال درست حسابی بهت بده از اون دوپینک خوبا برای دلت صلوات فرستادم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 والا من کلی اینجا گفتم شفای مادرم تو رفتن بود ناشکری نکن گلم خدا خودش بهتر میدونه برای شادی روح مادرتم صلوات فرستادم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
starrrrrrrrr عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3903 انشالله خدا یه حال درست حسابی بهت بده از اون دوپینک خوبا برای دلت صلوات فرستادم ممنونم گلم منم برات صلوات فرستادم انشالله ب هر آرزویی داری برسی
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 ممنونم گلم منم برات صلوات فرستادم انشالله ب هر آرزویی داری برسی فدای قلب مهربونت عزیزم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6081 ظهور آقا امام زمان و درست شدن دندونام :)امروز رفتم ۱۳ میلیونی خرج دوتا دندون میشه عصب کشی و ترمیم :)))) به عواقبِ کارهات فکر کن(:
mahdiye_e عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 328 بیاد سمتم هرجه زودتر زودت آشتی کنیم و جدا نشیم رابطمون باهم خوب بشه :))))خیلی دلم تنگشه کاش زود بیاد محتاجم به دعاهاتون عزیزان🙃🙏🏻🖤
ماهی_نور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 698 ظهور آقا امام زمان و درست شدن دندونام :)امروز رفتم ۱۳ میلیونی خرج دوتا دندون میشه عصب کشی و ترمیم :) ... عزیزززممم انشالله که اقا امام زمان زودتر میاد مارو از اینن وضع نجات میده انشالله تو هم تن و جونت سالم باشه برای موفقیتت صلوات فرستادم اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)