2777
2789
عنوان

بعنی واقعا همتون صبحا به شوهراتون صبحونه میدید 😐✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 78 پست

من شش بیدار میشم میز صبحونه رو تا شش نیم حاصر میکنم ،بعدمیگیرم می‌خوابم تا هشت نه که بچه هارو بیدار کنم برای درسو مشق ،وقتی بچه شیر خوار داشتم بیدار نمی‌شدم صبحونه حاضر کنم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بخدا ینفر میکفت حتی پنیر و گردو رو تو ظرف میذارم که اگه من بیدار نشدم حتما بخوره 😐

قضاوت نکن شاید همسراشون دست ندارن😔💔

تو خواهی خندید در جایی که گریسته بودی✨❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سعی کنید محبت و دلگرمی خودتونو یه جور دیگه نشون بدیدمثلا بگید لقمه آماده کردم، تو یخچال‌ها صبح دی ...

محبتمونو بهم نشون میدیم واقعا ربطی به صبحانه نداره 

خودش هرروز تخم مرغ میزنه واسه خودش ناشتا نمیره

واقعا دوست ندارم واسه یه مرد بالغ لقمه بگیرم 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من شوهرم سر و صدا میندازه موقع رفتن زیر چشمی به نگاه میکنم و بالش رو از دو طرف به گوشم فشار میدم که صدا اذیت نکنه و بتونم بخوابم 😐😂

.

.

.

البته چون شغلش آزاده بعضی روزا دیرتر می‌ره باهم میخوریم 

امیر❤️

خوب حس بدی دارید؟

اوایل آره اذیت میشدم 

الان نه دیگه عادت کردم 

تازه جمعه ها هم که سر کار نمیرم من برا زن و بچم صبحونه میارم 😂

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

دخترم چرخشی هست همه ش میگه کاش دائم صبح بود

چند سالشه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

کم کم عادت میکنی

اخه نمیپسندم این سبکو 

من هر روز ساعت ۴ نصف شب صبحونش میزارم اماده روی میز چون همین ساعت میره

۴ میره؟ چکارست مگه

من هر روز ساعت ۴ نصف شب صبحونش میزارم اماده روی میز چون همین ساعت میره

بعد اون ساعت هنوز بیدارید با بخاطر صبحونش بیدار میشید؟

جمعه ها که خونست باهاش صبحونه نمیخوری؟

خوابیم جفتمون