2777
2789
عنوان

موخوره کمکککککک

92 بازدید | 21 پست

تا اومدم یکم به سلامت موهام برسم دیدم بازم موخوره، چیکار کنم دیگه نشه؟ کلی هم کوتاه میکنم ولی باز برمیگرده😭😭😭😭😭

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس توروخدا هرکی راهکاری داره به منم بده دختر من ۵ سالشه موهاش رو باسنشه اما موخوره زده یبار قبلا موخوره گیری کردم براش پایین موهاشم چندسانت زدم الان باژ موخوره زده جوری که  شونه‌نمیشهههههههه‌چسبیدن به هم نابوده یعنیا

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ماسک مو روغن مو روبالشی ساتن شونه چوبی زیاد و محکم نبستن

میبافم کلی لیلی به لالای موهام میذارم کل پولامو دادم ارگان و شامپو و ماسک و کوفت بازم هست😭💔

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

اصلا موخوره ربطی به کوتاه کردن مو نداره چون ساقه مو موخوره داره و بیشتر هم میشه شما وقتی کوتاه میکنی شاید ی درصد کمی از موخوره ها از بین بره باید بری برات موخوره تراپی انجام بدن خیلی خوبه تو دفعه اول ۷۰ درصد موخوره موهاتو از بین میبره البته ب مراقبت خودت هم بستگی داره

ماسک مو روغن مو روبالشی ساتن شونه چوبی زیاد و محکم نبستن

همه این کارا رو واسه دخترم کردم بدتر شد

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اصلا موخوره ربطی به کوتاه کردن مو نداره چون ساقه مو موخوره داره و بیشتر هم میشه شما وقتی کوتاه میکنی ...

چجوری انجامش بدم؟ چه زمانی؟ چقدر بمونه؟ 

همه این کارا رو واسه دخترم کردم بدتر شد

سنم کمتر بودم به شامپو صحت و نرم کننده میزدم موهام خدا بود الان هی ریزش و موخوره با هزارتا محصول خوبم درست نمیشه

واس توروخدا هرکی راهکاری داره به منم بده دختر من ۵ سالشه موهاش رو باسنشه اما موخوره زده یبار قبلا مو ...

عزیزم یه بار تاثیر نداره شما یه بار ک برین ۷۰ درصد موخوره از بین میره و دفعه بعد کل موخوره هاش از بین میره اما هرچند وقت باید موخوره تراپی بشه دوباره و مراقبت از مو هم خیلی تاثیر داره

تغذیه و عوامل درونی بدن چی

درونی فقط کم خونی، تغدیه هم عادی رژیم عجیب غریب ندارم چند وقتیه فست فودم حذف کردم