2777
2789
عنوان

تا حالا از داروخانه های آنلاین دارو خریدین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از داروکده میگیرم و دیجی کالا اسنپ هم با یه سری دارخونه ها قرارداد داره که نزدیک خونه هستن تو بخش ...

اینجوری اوکیه 

مشکل اینه دارویی که میخوام خارجیه و اصلا توی داروخونه ها پیدا نمیشه

کلا میشه به این سایت ها اعتماد کرد؟

ما که اعتماد کردیم و خوب بود

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

لوبریکانت عصاره گل سفارش دادم اشتباهی عصاره فلفل فرستادن منم گفتم چه فرقی داره مهم نیست استفاده کردیم سوختیم آتیش گرفتیم دیگه هیچوقت از داروخونه آنلاین خرید نکردم 😖🥸😂

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من کلی مکمل برای خودم و بچه هام،و چند مدل شامپو و کرم تا حالا گرفتم همشون اوکی بوده

درسته ولی ریسکه عزیز دلم دارو واقعا خطرناکه 

آواکادو سایت🥑                                                            

اینجوری اوکیه مشکل اینه دارویی که میخوام خارجیه و اصلا توی داروخونه ها پیدا نمیشه

اگه داروی طبی هست زنگ بزن به اطلاعات دارویی شهرتون بهت میگه کدوم داروخونه ها دارن 

یه سری داروها هم قاچاق هست و ازاد مامان من داروخونه اشنا داره میره به دکتر میگه و براش میارن 

یا یه سایتی بود انلاین خیلی دندونگرد بود اسپری تنفسی من که با بیمه دویست هزار تومن هست رو میگفت دومیلیون و نیم ازاد میدم گفتم نمیخوام 

لوبریکانت عصاره گل سفارش دادم اشتباهی عصاره فلفل فرستادن منم گفتم چه فرقی داره مهم نیست استفاده کردی ...

ای بابا

الان خانوما گفتن داروکده و مثبت سبز خوبه اما هیچکدوم داریی که میخوام رو ندارم🤦‍♀️

اگه داروی طبی هست زنگ بزن به اطلاعات دارویی شهرتون بهت میگه کدوم داروخونه ها دارن یه سری داروها هم ق ...

اینم فکر کنم همون قاچاق و آزاد هستنش

رواتینکش برای سنگ کلیه

آلمانی ایرلندیه 

شرکت روا 

مثبت سبز و داروکده هیچکدوم نداشتن

خدا لعنتشون کنه که نمیشه یه دارو پیدا کرد 

اینم فکر کنم همون قاچاق و آزاد هستنشرواتینکش برای سنگ کلیهآلمانی ایرلندیه شرکت روا مثبت سبز و داروکد ...

از اطلاعات دارویی بپرس ما هر وقت واسه اسپری تنفسی زنگ میزنیم میگه کدوم داروخونه های شهر دارن