2777
2789
عنوان

بلع جسم خارجی توسط کودک

87 بازدید | 13 پست

دو روز پیش دخترم با یه جعبه از وسایل خواهرش بازی کرده

یه طرفش رو پاره کرده که منگنه داشت مدقعی که من رسیدم داشت با منگنه سمت دیگه ور میرفت که در بیاره ولی نمی تونست

الان اون سمتی که پاره شده منگنه ش نیس

و من موندم یعنی خورده

خودش میگفت نه

۲ سال و سه ماهشه

امروز دوبار سرفه زد همراه عق زدن مثل رفلاکس بود

کسی تجربه ای داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منگنه از این کوچیکا یا اون بزرگا؟

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

سایز این منگنه های دفتر

نخورده 

اگر خورده دفع میشه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

من فقط چون لبه منگنه تیزه میترسم باباشم دوپاش کرده تو یه کفش که هیچی ش نیسنمیدونی چند روز بعد دفع کر ...

ن یادم نمیاد خیلی وقته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

اخه بچه ای هم هست که مو تو دهنش باشه میاد دهن باز میکنه میگه مو یعنی در بیاراگه اینو خورده باشه از ب ...

اخی پس نخورده