2777
2789

سلام خانوما میشه بدادم برسید

من ۱۷ مهر رابطه محافظت نشده داشتم و ۱۹ مهر قرص اورژانسی خوردم حدودا ۴۰ ساعت بعد 

و متاسفانه امشب هم رابطه محافظت نشده داشتیم 

حالا سوالم اینه ک بازم اورژانسی بخورم؟؟؟ میشه راهنماییم کنید بچه نمیخام

آخرین پریودم ۱۹ شهریور بوده 

پست بعد تاریخ پریودام رو میزارم

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بله باید بخوری 

ولی میدونی این قرص ها ضرر داره 

کاندوم استفاده کنید 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جلوگیری کنین چرا به خودت اسیب میزنی خببببب

انقدر بدم میااااد

اورژانسی فقط یه بار در سال اونم ناچاری خوبه

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بله باید بخوری ولی میدونی این قرص ها ضرر داره کاندوم استفاده کنید

یعنی پریود نمیشم؟

هر چند از تاریخ پریودم گذشته میشه یه نگاهی به پست بعدیم بندازی طبق اون نظرت رو بگی

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
اینقد قرص نخور بچه نمیخوای وسایل جلوگیری هست استفاده کن کمر بستن ب نابودی خودت ؟؟؟

مقصر شوهرم بود هی میگفت نزدیک پریودته چیزی نمیشه🥲🥲

جلوگیری کنین چرا به خودت اسیب میزنی خبببببانقدر بدم میااااداورژانسی فقط یه بار در سال اونم ناچاری خو ...

چیکار کنممم😭😭

یعنی پریود نمیشم؟

شما ک مدام رابطه محافظه نشده دارین‌ این حافظ رو همیشه کنارت داشته باشه

این اولین باری بود ک اینجوری شد 

اونم شوهرم هی میگفت چون نزدیک پریودته چیزی نمیشه

چیکار کنممم😭😭یعنی پریود نمیشم؟

من اقوام نزدیکم بابت همین قرصا امبولی ریه کرد و خداروشکر فهمید وگرنه سکته میکرد 

غیر از اون هزار تا اسیب دیگه مخصوصا هورمونی داره 

دهنشو سرویس کن بگو مراقبت کنه به فکر عشق و حال خودش نباشه

یه همین یه بار و بخور و تموم

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

این اولین باری بود ک اینجوری شد اونم شوهرم هی میگفت چون نزدیک پریودته چیزی نمیشه

از این ب بعد رعایت کن 

دختر خاله من سر همین قرصا کارش کشید ب دکتر و درمون

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸