2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل میشه بیاین کمک لازمم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست
من اقوام نزدیکم بابت همین قرصا امبولی ریه کرد و خداروشکر فهمید وگرنه سکته میکرد غیر از اون هزار تا ا ...

😭😭مرسی عزیزم 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
من اقوام نزدیکم بابت همین قرصا امبولی ریه کرد و خداروشکر فهمید وگرنه سکته میکرد غیر از اون هزار تا ا ...

اون قرصی ک دیروز خوردم تاثیر نداره ؟؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این ب بعد رعایت کن دختر خاله من سر همین قرصا کارش کشید ب دکتر و درمون

عزیرم اون قرصی ک دیروز خوردم روی رابطه بعدی تاثیر نداره؟

اون قرصی ک دیروز خوردم تاثیر نداره ؟؟

من چون نمیخورم دقیق نمیدونم ، یه سرچ کن ، یا از چت جی پی تی بپرس

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

یعنی پریود نمیشم؟هر چند از تاریخ پریودم گذشته میشه یه نگاهی به پست بعدیم بندازی طبق اون نظرت رو بگی

قرص رو بخور چون احتمال تخمک گذاری زیاده و خطرناکه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

قرص رو بخور چون احتمال تخمک گذاری زیاده و خطرناکه

نزدیک پریود مگه تخمک گذاریه؟؟

من چون نمیخورم دقیق نمیدونم ، یه سرچ کن ، یا از چت جی پی تی بپرس

ممنون عزیزم

نزدیک پریود مگه تخمک گذاریه؟؟

نه قبلش اتفاق میفته ولی تخمک وجود داره و ممکنع هنوز آزاد نشده باشه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نه قبلش اتفاق میفته ولی تخمک وجود داره و ممکنع هنوز آزاد نشده باشه

پس بخورم قرص رو ؟

اون قبلی ک خوردم موثر نیست روی رابطه بعدی؟

پس بخورم قرص رو ؟اون قبلی ک خوردم موثر نیست روی رابطه بعدی؟

اره بخور 

نه چندان موثر نیس 

اره بخور نه چندان موثر نیس

مرسی عزیزم 

برام دعا کنید چیزیم نشه☹️😢

بابت چیزایی ک دوستان گفتن خیلی ترسیدم

احتمال بارداری با توجه به طول سیکلها کمه ولی صفر نیست میتونی با یه دکتر آنلاین مشورت کنی که اورژانسی ...

چجوری مشورت کنم 

یعنی دکتر آنلاین نمیشناسم