الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای داد بیداد از لاغری منم استخون بندی ام ظریفه 45کیلوام قدمم157 دخترم 13سالشه هم قد و وزن هستیم لباسای منو میپوشه من ی چندروز ک قرص سیپروهپتادین و دگزامتازون بخورم عالی میشم
همه چی خوردم منسیپرو خوردم هرروز خونه دعوا بود اعصاب نداشتم😂😂 عصبی میکنه ادمو چاقمم نکرد
ن بابا من الان فقط بخاطر اینکه چندروز اول ب شدت خواب اوره نخوردم اسکلت شدم همش هم باید یچیزی تو دهنم باشه دیگه فک ام درد میگرفت ک دست از خوردن میکشیدم ی بارم یه شربت ساختنی از داروخانه خریدم یعنی انقد تپلی و خوشگل شدم ک هروقت میرفتم بگیرم برا تموم محل میخریدم حیف دکتر داروساز از اونجا رفت
من اینو گرفتم تقریبا سه چهار ماه پیش.. یه مقدار ازش خوردم تاثیر انچنانی نداشت.. بجاش انترامیل گرفتم الان این مونده تو اتاقم داره خاک میخوره دلمم نمیاد بریزم دور🤦🏻♀️