2777
2789
منم لاغرم چاق نمیشم اصنانقدر دستم لاغره استخون بندیم ریزه،ی مانتو گرفتم استین س ربع نمیدونم چراخریت ...

قدو وزنت چنده؟

منم همینم ولی ریزم تیشرت اینا میپوشم حدودن عادیه

یه ساعت بنداز زیاد نشون نده زیرشم ضایس استین بلند بپوشی تیشرتی کراپی بپوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میره میاد میگه خاک توسرت که نری هرچی رسید بخری بخوری🫥😂

۰🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
راست میگی، اره واقعا بعضی وقتا خیلی ناشری می‌کنم😢

ن عزیزم خودتودوست داشته باش

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
ای داد بیداد از لاغری منم استخون بندی ام ظریفه 45کیلوام قدمم157 دخترم 13سالشه هم قد و وزن هستیم لباس ...

همه چی خوردم من

سیپرو خوردم هرروز خونه دعوا بود اعصاب نداشتم😂😂 عصبی میکنه ادمو چاقمم نکرد

قدم ۱۵۷ وزنم ۴۰🫥

من مامانمم لاغره همینطور دوتاداداشم فک میکنم ژنمونه

بعد هرچی تلاش کنم بخورم تو یه هفته ک پریود میشم هیچیییی نمیتونم بخورم و دوباره بدترازقبل

مشاورتغذیه برو چندسالته من۳۶م

من مامانمم لاغره همینطور دوتاداداشم فک میکنم ژنمونهبعد هرچی تلاش کنم بخورم تو یه هفته ک پریود میشم ه ...

منم دقیقن مثل توام پریود بشم بوی غذا بخوره بهم حالم بد میشه دراین حدد

۲۱ سالمه

همه چی خوردم منسیپرو خوردم هرروز خونه دعوا بود اعصاب نداشتم😂😂 عصبی میکنه ادمو چاقمم نکرد

ن بابا من الان فقط بخاطر اینکه چندروز اول ب شدت خواب اوره نخوردم اسکلت شدم همش هم باید یچیزی تو دهنم باشه دیگه فک ام درد می‌گرفت ک دست از خوردن میکشیدم ی بارم یه شربت ساختنی از داروخانه خریدم یعنی انقد تپلی و خوشگل شدم ک هروقت میرفتم بگیرم برا تموم محل میخریدم حیف دکتر داروساز از اونجا رفت