2777
2789
فدات گلممم اره بابا براهمینه زیاد دنبال چاق شدن نیستم یبار دوستم گفت گین آپ بخور خودش خورده بود منم ...

گین اپ خیلی بده من خوردم دندونام خراب شد پوستم ترک خورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گین اپ خیلی بده من خوردم دندونام خراب شد پوستم ترک خورد

اره منم گین آپ رو میگم دیگه آره آفرین دندونامم افتضااح

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
فدات گلممم اره بابا براهمینه زیاد دنبال چاق شدن نیستم یبار دوستم گفت گین آپ بخور خودش خورده بود منم ...

ولی خوشبحالت کاش منم دنبال چاقی بودم😅اره عزیزم تناسب اندام خیلی خوبه ولی متاسفانه اکثرا یا زیاد چاقن یا لاغر🥲💔

باشگاهم میرفتییی؟نگوو یه میلیون دادم گینر میگفتن برگشت نداره بهترینشه فلان🫥🫥

ن‌گینر چیه گین آپ خوردم...باشگاه ن...حالا امتحان کن ببین چطوره با یک بسته چیزی نمیشه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
ن‌گینر چیه گین آپ خوردم...باشگاه ن...حالا امتحان کن ببین چطوره با یک بسته چیزی نمیشه

اره میخورم یه ماه میگم بهتون

گفتم ببینم گینر کسی خورده پودره باشگاهیه اینا

ولی خوشبحالت کاش منم دنبال چاقی بودم😅اره عزیزم تناسب اندام خیلی خوبه ولی متاسفانه اکثرا یا زیاد چاق ...

😂😂😂اینو خوب گفتیا..یا طرف میگه چاااقم یا میگه لاااغرم....چاقی زیاد برا سلامتی ضرره یا لاغری بیش از حد وگرنه ک همه مون خوشگلیم😀

بخدا الان کلی پول باید بدم دندونامو پر کنم لعنتت

😭😭😭😭منممم....اوناییم‌درست کرده بودم خراب شدن باز

اره میخورم یه ماه میگم بهتونگفتم ببینم گینر کسی خورده پودره باشگاهیه اینا

مرسی گل...ان شاءالله بسلامتی ب نتیجه دلخواه برسی...خوب کار کردی تحقیق کردن خوبه

اره بابا اصلا از ما خوشگل تر که نیست😎😂 گنگی هستیم واسه خودمون😅

وااالااا😄😄😄خوش باش ..ولی جدای ازشوخی همین لحظات و همین نفس کشیدن رو باید شکر کرد ‌‌...حالا چاقی لاغریم جزو طبیعت انسان