2777
2789
عنوان

وسط اینهمه تاپیک خیانت و بدبختی خوشبختها بیاین وسط بگیم کم نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 76 پست
ره شوهره من حتی تو مجردی هم تا حالا با هیچکی نبوده عزیزم مردی که اهلش نباشه نمیکنه این حرفا الکیه

تو هر تاپیک خیانتی میری میگه شوهرم دوسم داشت و نمیدونم چرا اینکارو کردو... یه عده هم میگن همه ی مردا همینن همشون خیانت میکنن😥😥😥

این نیز بگذرد....🤗
منم شوهرمو خیلی دوست دارم منتظر دو قلو هامون هستیم ولی خوب دردا و بد بختی هامم که کم نیستن

ایشالله دوقلو های نازت را به شادی بغل کنی و خوشبختیت چند برابر شه   

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر تاپیک خیانتی میری میگه شوهرم دوسم داشت و نمیدونم چرا اینکارو کردو... یه عده هم میگن همه ی مردا ...

شوهره من اهل اینکارا نیستن به هیچ وجه خیلی اخلاقش خوبه با این که عصبی تا وختب که من خییییییلی عصبیش نکنم کمتر گل بهم نمیگه

شوهره من اهل اینکارا نیستن به هیچ وجه خیلی اخلاقش خوبه با این که عصبی تا وختب که من خییییییلی عصبیش ...

چقدر خوب خوشحالم میشنوم شوهر منم خداروشکر خوبه خدا خیلی دوسم داشته همچین مردی رو سر راهم گذاشته

این نیز بگذرد....🤗
تا میتونین قدره شوهرتونو بدونین باور کنین اونا بخاطر ما ایقدر زحمت میکشن بخدا من شوهرم اصلا پشتم نیس ...

من همسرم تا صبح شیفت بود آمد خونه هنوز خوابه پسر هفت ماهم به زور میخوابونم ده دقیقه دیگه بیدار میشه و هزارتا مشکل دیگه که تو این تامین جاش نیست ولی خوشبختم خیلیییی

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
من همسرم تا صبح شیفت بود آمد خونه هنوز خوابه پسر هفت ماهم به زور میخوابونم ده دقیقه دیگه بیدار میشه ...

گلم خیلیان که حسرت میخورن بچه داشته باشن شوهرشون ی کار داشته باشه قدر اینا رو باید دونست خداروشکر خوشبخت باشی

گلم خیلیان که حسرت میخورن بچه داشته باشن شوهرشون ی کار داشته باشه قدر اینا رو باید دونست خداروشکر خو ...

واقعا همینطور ایشالله همه همین تفکر را داشته باشن

الهی من فدای تو بشم عشقم خدا خیرت بده خداهرچی میخای بهت بده عشقم خیلی خوشحالم کردی خخخخیییلللیی😍 ...

خدا نکنه عزیزم

فدات بشم من 

نی نی ناااااازت سالم وتپل مپل بیاد بغلت الهیییییی

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....