2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردم ..مادر شوهرم دختر نداره‌ .مادر شوهرم میگه وقتی غذا میپزم فقط دوست دارم پسرام بخورند دوست ...

واقعا چه جملات مزخرفی تو قدیم داشتیم! 

منم مامانم همیشه می گفت دختر شوهر می کنه می ره می شه زن مردم !  دیگه برای اون خانواده می شی.  من ساده هم دلم خوش بود که یه روز ازدواج می کنم و می رم تو یه خانواده دیگه و بالاخره اونها من قبول می کنند و خانوادت خودم پیدا می کنم.  بعد ازدواج چقدر خودم هلاک کردم تا تو دل اون خانواده خودم جا کنم و منم جزئی از اون خانواده بشم!   بس که اونها هم تو حرف و هم رفتار نشون دادن تو جزئی از ما نیستی تو دختر مردم هستی تو یه غریبه ای!  دیگه امدم عقب،  نه جزئی از خانواده خودم بودم نه جزئی از خانواده همسر!   الان دیگه فقط مادر بچه ام و همسر شوهرم!   می تونستم خیلی نقش های دیگه داشته باشم ولی کسی من نخواستم. 

(عروس حمال می خوان که من نیستم )

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!