2777
2789
عنوان

بلدرچین مجلسی چجوری میپزید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست
من اول ادویه میزنم سرخ میکنم بعد یه پیاز سرخ میکنم توش یه نوک قاشق رب گوجه و یکم رب انار میریزم با ت ...

بلدرچینارو سرخ نمیکنی اول؟؟خوشمزه میشه؟

چنددقیقه میپزه؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

خواهش میکنم دوست خوبمانشالله مهمونی و غذاتون عالی بشه

قربونت برم عزیزم ممنون

برای مهمونی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خیلی مقویه من برا بچم میگیرم تو شیشه میپزم ولی به عنوان غذای اصلی که خودمون بخوریم اصلا نمیپسندم ...

اع اولین باره میخرم اصلا نمیدونم چجوری میشه

توی شیشه چجوری میپزید؟میشه دستورشو بدید

بلدرچین همه پسند نیست...خیلی خاصیت داره ولی یه بوی خاصی داره...اول دو تیکش کن....ادویه کامل بزن..تو روغن داغ کامل سرخ کن طلایی بشه‌ که بوش گرفته بشه...بعد پیازداغ و رب و ترشی بهش بزن با کمی اب که بپزه درش هم بزار....یواش بپزه ابش جنع بشه و به روغن بیوفته خوشمزه میشه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

من فقط کبابیشو دوس دارم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بلدرچین همه پسند نیست...خیلی خاصیت داره ولی یه بوی خاصی داره...اول دو تیکش کن....ادویه کامل بزن..تو ...

چندساعت بزارمش یخچال با مواد بوش گرفته میشه؟

اع اولین باره میخرم اصلا نمیدونم چجوری میشهتوی شیشه چجوری میپزید؟میشه دستورشو بدید

کمی تفت میدم ادویه میزنم میذارمش تو شیشه دهانه گشاد پیاز و گوجه و هویج و سیب زمینی و ذرت میریزم ابم میریزم درشو میبندم شیشه رو میذارم تو یه قابلمه که اب توش هست میذارم میپزه همه موادش حفظ میشه و خیلی مقویه 

کمی تفت میدم ادویه میزنم میذارمش تو شیشه دهانه گشاد پیاز و گوجه و هویج و سیب زمینی و ذرت میریزم ابم ...

بوی بد نمیده؟

کبابیش بوی بد نمی‌ده ؟

نه بنظر من فقط وقتی کباب میکنم بوی بدی نداره برا پسرم خیلی کباب میکنم 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
چندساعت بزارمش یخچال با مواد بوش گرفته میشه؟

میتونی دو سه ساعت تو پیاز بخوابونی.....ولی من همون اول کامل ادویه میزنم و تو روغن داغ کامل سرخش میکنم بوش گرفته میشه بعد پیازداغ و اب و ترشی میزنم توش میپزه اصلا بو نمیده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

میتونی دو سه ساعت تو پیاز بخوابونی.....ولی من همون اول کامل ادویه میزنم و تو روغن داغ کامل سرخش میکن ...

ممنون عزیزم