2777
2789

از مدرسه اومدم رفتم فقط برنامه کلاسی فردامو دیدم،بخدا سه ساعت داشت بلندددد گریه میکردم،

بخدا نمیفهمم چمه،حالم داره از درس بهم میخوره،متنفرمممم،

با اینکه امسال واقعا برام خوب شروع شد و امتحانا و پرسش کلاسیام همشون تاحالا ۲۰بود،ولی واقعا متنفرم از درس متنفررر

من نمیدونم چم شدههه

تازه رفته بودم از مشاور برنامه گرفته بودم برا کنکور(یازدهمم)

بخدا نمیکشم دیگه،مدرسم مدرسه خوبیه ،تخصصیه انسانیه و سطح علمیشم عالیه واقعا همه دبیرا تخصصی ۹۰درصد دکتری دارن 

ولی نمیدونم چرا دیگه نمیتونم درسو تحمل کنم،واقعا نمیتونمااا

با اینکه مامانم اینا همهههه ی زومشون رو این بود که من کنکورمو عالی بدم ولی واقعا نمیتونم درس بخونم،

همه دوستای بابام که بچهاشون کنکور دادن رشته های تاپ بهترین دانشگاها قبول شدن،چند تا شون تک رقمی شدن(رشته تجربی)

یازدهمم رشتمم انسانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خسته‌ای

یکم سبک این چند روز درس بخون

کارایی که حالتو خوب میکنن انجام بده

یه مینی دوره‌ی ریکاوری به قولا

یکم سرحال میشی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

هورمونات بهم ریخته.  میخوای پری بشی 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شما فقط یکمی خسته ای همین

یکم بیشتر از خسته،همیشه حس تنفر از درسو داشتم ولی امروز واقعا زد به سرم

رفتم باشگاه رفتم بیرون رفتم برا خودم خوراکیای مورد علاقمو خریدم،ولی هنوزم دلم میخاد عر بزنم

شاید خسته‌اییکم سبک این چند روز درس بخونکارایی که حالتو خوب میکنن انجام بدهیه مینی دوره‌ی ریکاوری به ...

حس میکنم خیلی فراتر از خستگیه،من هیچوقت از درس خوشم نمیومد،ولی الان واقعا رد دادم 

بعدم رفتم باشگاه رفتم بیرون واسه خودم خوراکی خریدم کلی

هنوزم حتی یکم بهتر نشدم

واقعا نمیشه استراحت کنم،کلییی امتحان دارم

اشکال نداره طبیعیه منم اینجور شدم 

ب خودت فرصت بده اصلا شده چند روز درس نخون ریلکس کن بخدا هیچی نمیشه من بوده شب تا صب درس خوندم الان بعد چندسال واقعا درس خوندنم بی اهمیت شده 

نخونی هیچی نمیشه ی فرصت بده ب خودت  چرا از الان زوم کردی رو کنکور الان فقط یازدهم رو مسلط شو فقط و فقط  خودتم فقط با خودت مقایسه کن نه با کسی دیگه   تموم با هیشکیم در مورد درس خوندن نخوندنت بحث نکن  معلم پدرومادر و ....

حس میکنم خیلی فراتر از خستگیه،من هیچوقت از درس خوشم نمیومد،ولی الان واقعا رد دادم بعدم رفتم باشگاه ر ...

شاید چون فشرده کار کردی

تعادل رو توی همه چیز رعایت کن

مدتی استراحت کوتاه داشته باش

به امید خدا دوباره روحیت برمیگرده

نگو خوشم نمیاد. وقتی اینو میگی حتی اگه خوشتم بیاد یجوری به خودت تلقین کردی که واقعا دیگه از درس زده میشی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍