2777
2789
عنوان

امروز اومدم خونه فقط داشتم گریه میکردممم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست
خیلی خیلی بدههههمشکلات حاد تریم دارم که باید به فکر درمانشون باشم،ولی خب پول نیست،پول خورد و خوراکمم ...

میفهمم عزیزم.تو برهه ای هستیم که زندگی برای هممون سخت شده حالا یکی کمتر تحت تاثیر شرایطه یکی بیشتر ولی در کل هممون تو یه کشتی در حال غرق شدن هستیم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی دختر قوی🥰راستی منم رشته ی دبیرستانم انسانی بوده،عاشق ادبیات و تاریخ و... مراقب خودت باش💚

مرسییی عزیزمممممم

همچنین شمااا

عزیزممم چقد خفن که انقد علاقه داشتیننن،واقعا رشته شیرینیه برا کسایی که علاقه دارن

همچنینننن،مرسی بابت انرژی خوبی که بهم دادین🫂😍✨

مرسییی عزیزممممممهمچنین شماااعزیزممم چقد خفن که انقد علاقه داشتیننن،واقعا رشته شیرینیه برا کسایی که ...

قربون محبت دختر دانا

ممنون

آرررره وای ادبیات،آرایه های ادبی،و امثال اونها،تاریخ اون کتاب قطور فکر کنم سال دوم دبیرستان عاااالی بودن،کیفشو ببر عزییزم،من عاااشق مدرسه و درس خوندن و رفیق بازی با دوستام بودم،هرچیز جای خودش✌️خیلی مراقب خودت باش 😘😘

قربون محبت دختر داناممنونآرررره وای ادبیات،آرایه های ادبی،و امثال اونها،تاریخ اون کتاب قطور فکر کنم ...

دیگه داری شرمندم میکنییی😍🫂😂

خوشبحالتتت،من آرایه ها و ادبیات و اینارو خیلی دوست داشتم هنوزم دارم

ولی هیچوقت نتونستم با تاریخ کنار بیام مخصوصا تاریخ یازدهم،یهنی نکاه کتاب تاریخ و البته جغرافیا،نگاه اینا اینا میکنم گریم میگیره بخدا،

دیگه داری شرمندم میکنییی😍🫂😂خوشبحالتتت،من آرایه ها و ادبیات و اینارو خیلی دوست داشتم هنوزم دارمولی ...

دشمنت شرمنده قشنگم🥰

بابا خیلی شیرینن که،من الان یادم نیست خیلی سال گذشته ازشون ولی مطمئنم کتابشون جلوم باشه یه چیزایی یادم میاد و حقیقت هنوز مثه کلاس اول دبستان تا پایان دانشگاه عاشق مهر و مدرسه و درس خوندنم،البته که استرس امتحان و آزمون هم کم چیزی نیست منم داشتم و میفهممشون

دشمنت شرمنده قشنگم🥰بابا خیلی شیرینن که،من الان یادم نیست خیلی سال گذشته ازشون ولی مطمئنم کتابشون جل ...

وای مرسی بابت این همه حس خوببب

چقد خوب که میتونین عاشق مدرسه باشیننن😍😂💔

وای مرسی بابت این همه حس خوبببچقد خوب که میتونین عاشق مدرسه باشیننن😍😂💔

اره بخدا هنوز مدرسه میبینم بخصوص مدرسه های خودم یا چندی قبل باید بعد از گذشت ۱۵سال پس از فارغ التحصیلی یه سر میرفتم دانشگاهم که بالاخره مدرک اصلیم رو بگیرم(ببین من واقعا درس خوندن رو دوست داشتم نه مدرک رو،بااینکه مدرک برام خیلی باارزش و نشون دهنده زحمتیه که یه ادم برای ارتقای خودش کشیده)خیییلی هیجان و ذوق زده میشم و کیف میکنم