2777
2789
عنوان

دوست دوران دبستانم فوت کرده💔

219 بازدید | 10 پست

به شدت بچه شیطونی بود خیلیم اذیتمون میکرد واسه همین من و همه بچه های کلاس ازش متنفر بودیم خودشم تنها بود و خودشم میخواست که تو مدرسه تنها باشه... اخرین باریکه شانسی دیدمش موقع انتخاب رشته با داداشش و مامانش خوشحال خوشحال اومده بود فرم ثبت نامشو درست کنه همشم با خانوادش شوخی میکرد میخندید خیلیم ذوق داشت بعد که انتخاب رشته کردیم اولای سال دهم از خانوادش فهمیدیم که فوت کرده... هر وقت یادش میفتم دلم میگیره🥲

وای..

روحشون قرین رحمت🩶 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلکی🖤

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ