2777
2789
عنوان

زندگیم شد قرص های بی تاثیر

174 بازدید | 22 پست

کاش افسردگی هنوز برام همون تعریف حفظی کتاب درسی راهنمایی بود یک بیماری که فکر میکردم خیلی نادره اصلا چی هست فقط حفظ کن بره 

کاش هنوزم  میز تحریری نبود قهوه نبود موزیک مدیتیشن نبود روزی چهار تا قرص تمرکز و اعصاب نبود هزار و یک ادا اصول برای ده دیقه پای کتاب نشستن نبود.. ولی من بودم ؛ کاش هنوزم همون دختر کنج اتاق روی موکت نشسته خونه مادر بزرگ که با عشق و اراده و لذت درس میخوند با یک مداد داغون بودم 

کاش حرفام با خدا هنوزم عاشقتم دوستت دارم میدونم هوامو داری نمره خوب بگیرم یک جز قرآن میخونم بود 

کاش ظاهر با کلاس زندگی الانم با ماچا و قهوه و تست و غذای بی شکر و رژیم پرپروتئین و روتین پوست خوب و هزار بهانه برای ادامه دادن هزار بهانه برای نفس کشیدن نبود ولی دل من همون دل بود همون دختر بی کلاس خرخون که نیازی به هیچ چیز و هیچ کس برای خوب بودن برای شاد بودن برای لذت بردن نداشت 

اینجاست که میگن پول مهم نیست یک جسم سالم یک روح سالم یک حال خوب یک چای و یک خنده از ته دل مهمه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

چندسالته؟

۲۵

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی افسردگی و کردی کبابم همسرم ۲ ساله درگیره این بار متاسفانه دوز داروهاش رفته بالا دیگه سرکار نمیت ...

😔

چه فرقایی مصرف میکنی دکترتو عوض کن

عوض کردم دیگه ناامید شدم هیچی فایده نداره

شما دارو چیا مصرف میکنی همسرم بر خواب کلونوزپام بر افسردگی دپاکین روزی ۲تا اس سیتالوپرام روزی ۲ تا

۴۰ میلی گرم فلوکستین 

۱۰۰ میلی گرم استراموکس 

۲ تا سیتالوپرام 

افسردگی هم خودادمو نابود میکنه هم اطرافیانوازوقتی یه دختر بچه ۴ ساله بودم مامانم افسردگی شدید داشت همیشه خواب بود هیچوقت وقتی ازمدرسه میومدم غذانداشتیم همیشه خونمون بهم ریخته بود و این بهم ریختگی باعث شد وسواس شدید بگیریم هنوز همونطور انقدر خونه پدریم آشفتس که خیلی وقتا ازتنهایی دلم میگیره ولی نمیتونم برم خونمون

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

چند وقت پیش سخنرانی یک روانپزشک معروف را می دیدم. می گفت از لحاظ علمی و با انجام مطالعات مختلف ثابت شده که ورزش منظم در بهبود افسردگی و حتی افزایش تمرکز به شدت موثر و قابل مقایسه با بعضی از داروهای ضد افسردگی هست. این ورزش می تونه پیاده روی تند یا ورزش های هوازی دیگه باشه (نه بدن سازی و کششی) و باید ضربان قلب را بالا ببره. حداقل ٣ بار در هفته و به مدت ٤٥ دقیقه. اگر مداومت داشته باشید، بعد از ٦ هفته تغییر حال روحیتون را احساس می کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
قلمت خیلی خوبه میدونی خیلی از نویسنده‌ها و شاعرا از دل همین افسردگی بیرون اومدن سبک زندگیتم اگه اینا ...

ممنون گلم ولی آرزوی من همون قدیماست بی آلایش و شاد 

چند وقت پیش سخنرانی یک روانپزشک معروف را می دیدم. می گفت از لحاظ علمی و با انجام مطالعات مختلف ثابت ...

من شش ساله مداوم ورزش میکنم با همین چیزا زنده موندم ولی زندگی نه