2777
2789
عنوان

زندگی بهم یاددادهیچوقت

147 بازدید | 4 پست

تاوقتی کاری روانجام ندادی به کسی نگی

یادمه یه معامله میخواستیم بکنیم یه بنده خدایی میشه پدرشوهر خواهرم که فامیلمونم هست ولی خیلی حسادت داره به زندگی مااونجابود صحبت کردیم وخلاصه میخواستیم بخریمش شوهرم زنگ میزدمیگفت وداشت پول جورمیکردحتی کلی ماشینش روشست وتروتمیزوصافکاریم لازم بودبردکه ماشینش روبفروشه وفلان اون ماشین روازفامیل دیگمون بخره هیچی دیگه اون آدم اومدوسط معامله ماگفت این ماشینومیخوام یه دفعه گفت من اون ماشین رومیخوام اون فامیلم گفت من قول دادم به فلانی زنگ زدماگفت اگه الان پولتون نقده من به شمامیدم ولی تادیدبازارداغ شده باخودش گفت ای بابانکنه ارزون میدم گرون ترگفتش قیمت رو مادرمم میگفت شماکه الان پول ندارین بزاراونابخرن برای پسرشون که میشه داماددیگه مادرم ماام نخریدیم اونام نخریدن ولی یکاری کردن مانخریم اون فامیله ام اخربه همون قیمت اولیه به یکی دیگه فروختش 

عزیزم  ذات بعضی آدما از اشغال ببخشید اینطور میگم من‌و دوست پسرم داشتیم عقد میکردیم ۲ ماه مونده بود خواستگاریم دوست صمیمیم که عین خواهرم بود طلسم جدایی و نفرت سیاهی میزنه که ما بهم نرسیم  چراا؟؟حالا؟؟ عاشق دوست پسرم شده بود از اینکه میخواسته منو بگیره چشمش حسادت گرفته بوده که پسر خوشتیپ پولدار خدام به اون خدایی و بزرگیش  چنان جوابش داده که دختره اتفاق بدی واسش افتاده یه پسر به اسم ازدواج ازش سو استفاده کرده ولش کرده بسپار خدا هر وقت بدی دیدی من که فهمیدم چ غلطی کرده و با هر سختی درست شد مشکلم ولی اونم بد جوابش داد خدا

عزیزم ذات بعضی آدما از اشغال ببخشید اینطور میگم من‌و دوست پسرم داشتیم عقد میکردیم ۲ ماه مونده بود خ ...

خدا و عظمتش بزرگتر اون چیزی که تو ذهن ماست به موقعش چنان جواب آدمی که چشمش باز نمیشه خوشبختی کسی ببینه میده نفهمه از کجا خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ذات بعضی آدما از اشغال ببخشید اینطور میگم من‌و دوست پسرم داشتیم عقد میکردیم ۲ ماه مونده بود خ ...

انشالله جوابش روبده خدا

ولی هیچوقت هیچکس خوشبخت نمیشه بااینکاراآدمای حسودهمیشه بدبختن هرچقدرهم داشته باشن بدبختن