2777
2789
عنوان

من متاهلم اشتباه میکنم بخاطر قیمت از دیوار لباس میخرم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 5458 بازدید | 155 پست
گرونه که گرونهدیر به دیر بخر ولی نو و درست حسابیشوهرت الان اصلا تورو دیگه به چشم کسی که لیاقت لباس ن ...

آره اشتباه کردم دلم براش سوخت 😔بهش گفتم این آخرین باری بود که از دیوار خریدم دیگه از این خبرا نیست تموم شد 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

عزیرم خب خودت شوهرتو عادت ندادی من همیشه کم میخرم ولی جنس خوب میخرم از همون اول اول عقدمون البته وضع ...

آره دیگه نمیخرم انقدم کاربرا اخ و تف کردن حالم خودم از لباسا بهم خورد دلم میخاد بندازمشون دور 

انداختم تو ماشین شسته ولی هنوز درشون نیاوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکلم همینه نمیتونم لباسی رو زیاد بپوشم دوسدارم تند تند مد عوض کنم

عزیز جان همون پول رو داری خرج میکنی

مثل سالم خوری و حجیم خوری میمونه همون قیمت درمیاد ولی وقتی غذای سالم بخوری زودتر سیر میشی ولی همون پول رو میدی

🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮من لباسی که تو فروشگاه هست رو پرو نمیزنم که نمیدونم قبل من بدن و پوست کی خورده بهش ...

وای چقد بد حرف زدی 

واقعا چطور دلت میاد اینطوری حرف بزنی 

با همه همینطوری حرف میزنی ؟

تو که به این چیزا معتقد هستی پس باید به کارما هم معتقد باشی

بنظرم برا آینده خودت بیشتر بترس که طرز حرف زدنت انقد آزار دهندس منم بهت قول میدم همه اینایی که به من گفتی در آینده برا خودت اتفاق میوفته 

عزیزم همین هزینه های کم رو جمع کن دو سه ماه یکبار بده یه تیکه بخر اما نو ومرتب مثلا امسال بوت وشال ب ...

آره حتما همین کارو میکنم