2777
2789
عنوان

من متاهلم اشتباه میکنم بخاطر قیمت از دیوار لباس میخرم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 5458 بازدید | 155 پست
خب من امروز رفتم با ۲۵۰ هزار تومن دوتا شلوار لی ذغالی و دوتا بلوز پاییزی برا پسرم گرفتم شبیه نو هم ه ...

عزیزم معلوم نیست تن کی رفته نگیر

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من امروز رفتم با ۲۵۰ هزار تومن دوتا شلوار لی ذغالی و دوتا بلوز پاییزی برا پسرم گرفتم شبیه نو هم ه ...

چرا تن بچه لباس کهنه میپوشونی؟ بچه مریض میشه

کم بخر ولی نو

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

ببین من خودم به هیچ عنوان لباس دست دوم نمیتونم بپوشم حتی مال خواهرمو،به نظرم شما بگرد بلاهره جاهایی هست که لباس قیمت مناسب باشه،جاهایی هست با چک یا قسطی میتونی لباس بگیری بعدم قرار نیست هرماه بخری من خودم دارم فصلی شاید یه تیکه بگیرم،حتی پارچه بگیری بدوزی بهتره

چه جوری دلت میاد لباس دست دوم بپوشی سالی یه بار بخر ولی نو بخر من مادرشوهرم یه اخلاقی داره همه چی یا دست دوم می‌خرید یا از بقیه قرض میکرد الان جوری شده مثلا یخچال خراب میشه پدر شوهرم زیر بار نو خریدن نمیره ولی من از اول هرکاری کرد مادرشوهرم که مثلاً فلان وسیله دست دو بگیر یا از فلانی بگیر گفتم ترجیح میدم نداشته باشم تا کهنه بقیرو بیارم الان شوهرم هرچی بخوام بخرم میگه فقط نو بگیر

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

زود به زود نخر جمع کن یدونه خوبشو بخر ،پول دادن به چرت و پرت اشتباه محضه

خب مشکلم همینه نمیتونم لباسی رو زیاد بپوشم دوسدارم تند تند مد عوض کنم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

با حقوق ۲۵ و مستجر همین که از پس خرج خورد و خوراکتون بر میاد خیلیه مگه مجبوری هر روز لباس بخری سالی دو بار بخر ولی نو و تمیز مردم پول از سرو کلشون میریزه سال به سال لباس نمیگیرن من که خانمم فکر میکنم آقایون چه جوری با این درآمد تو این روزگار زندگی میچرخونن سرم میترکه 

ضرب‌المثل من انقدر پولدار نیستم که لباسای ارزون بخرم اینجا صدق میکنه جای اون همه لباس لباس خوب تعداد کمتر بخر بیشتر و بهتر استفاده‌ کن ازشون خواهرمنم لباس زیاد می‌خره لباس نو ولی جنس به درد نخور همیشه هم یه جا میخواد بره لباس خوب نداره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دودست بخرولی حسابی باشه بااینکارفقط داری آشغال توخونت روزیادمیکنی

خب نمیتونم زیاد بپوشم لباس رو دوسدارم تند تند مدل عوض کنم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

خب مشکلم همینه نمیتونم لباسی رو زیاد بپوشم دوسدارم تند تند مد عوض کنم

عزیزم والا مریضی میگیری چجوری دلت میشه من لباس از مغازه میخرم تا نشورم نمیپوشم میگم معلوم نیست کی پرو کرده و دست زده بهش

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!