بچه ها تو رو خدا نیاید بگید همون که تو گونی می کنن. اون وزارت اطلاعاته. این ارتباطات و فناوری اطلاعاته.
کسی هست که خودش یا نزدیکانش کارمند وزارت ارتباطات باشن؟ حقوقاش چطورن؟
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره زیاد نیست بنظرم کارگرا نصب دکل وارتفاع در حد ۳۰میلیونه
کارگری نه
کارمندای وزارتخونه تو تهران
نه گلم من شاغلم برای خواهرم پرسیدم. قبلا هم قبول شد تا مرحله گزینش هم رفت ولی نهایی نشد دیگه. حالا باز امسالم قبول شده.
شما قبول شدی؟ کدوم شهر؟ خواهرم شیراز