2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زده نصاب پرده شوهرمم کم کم میاد خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای حرف شوهرت دل خرابیه؟

واقعا ی تاپیک هایی می‌زنید ک آدم میمونه توش

خب هر مردی بدش میاد وقتی خونه نیس و زنش تنهاست ی مرد دیگ بره خونشون، مگر سیب زمینی باشه

ربطی ب دل خرابی هم تداره، والا اگ اینجور نبود میگفتید بی غیرته و ب فکر زنش نیس و فلانه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
آره

به مامانت بگو زنگ بزنه نصابه بگه نیاد همین .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شوهرت کار درستی میکنه به نظر منم وقتی مردی تو خونه نیست اشتباهه مرد غریبه رو راه بدین 

شما زنگ بزن به  شوهرت با آرامش بگو مامانت بدون اطلاع قبلی شما با نصاب تماس گرفته ایشون خودشو تا قبل از رسیدن نصاب برسونه یا نصاب رو برای فردا هماهنگ کنین یه ساعتی که همسرت باشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

آره

به شوهرت زیادی رو دادی

قرار نیست وقتی بد دله و شما تصمیم گرفتی باهاش بسازی 

دیکه سواری هم بدی.

اینجوری ادامخ زندگی برای خودت سخت و سختر میشه..

مادرت خونه است..تنها نیستی ک..

به شوهرت زنگ بزن دست پیشو بگیر

بگو مامانم ژنگ زده نصاب داره میاد

من نه حوصله مسخره بازی های تورو دارم

نه بی فکری مادرم ک نمیدونه یک داماد بد دل داره.

دارم میرم اناق بخوابم

مامانم بالاسرش هست

میخوتی بیا

میخوای نیا..تمام

💕

مادرت هست ک اشکال نداره ،شوهر من خیلی گیر نیست تو اینجور موقیتها من خودم تعمیرکاری چیزی بیاد تنها باشم دم در وایمیسم با همسایه 😅

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝