2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زده نصاب پرده شوهرمم کم کم میاد خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ربطی به زندگی در غار نداره!منم مجردی خونه داشتم به واحد روبه رویی گفتم بیاد خونه م وقتی تعمیرک ...

الان زمونه ای هست که حوادث هم برای مرد هست هم زن 

یه پسر مبل یا یه وسیله برای فروش تو دیوار گذاشته بوده دوتا مرد یا یه زن و مرد اومدن دزدی و پسر بدبخت رو کشتن 

ولی متاسفانه روغن فکرها فکر میکنند بی مبالاتی نشانه علاقه‌مندی🤭

خب من چنین حرفی نزدم،مادرم به شوهرم گفت دلش خرابهو بزار نصاب بیاد چیزی نمیشه

اخه خودت هم ی جور حرف میزنی ک انگار از این رفتار همسرت اذیتی عزیزم

در کل رفتارش نرماله

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ول کن بابااعصابتو نریز بهم

چقدر باید بی‌شخصیت باشه که اینطوری حرف بزنه 

اول که میاد میگه واااای شماها تو غارید🤭🤭

بعد میگه ....

تا با حرف منطقی مواجه میشن بند می‌کنن به خانواده🤭

نمی‌دونم خودشون خانواده ندارن؟

چطوری تربیت شدن؟

شوهرت بد دل نیست وضع جامعه رو میبینه اگر محرم و نامحرم در نظر نگیرین ولی اینطوری متوجه شدم تنها نیستین و مادرتون هست بازم اگر نگرانین زنگ بزنین به شوهرتون بگین نصاب داره میاد تا یکم زودتر بیاد اینطوری فکر نکنم ناراحت بشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
جنگلو ک بابای تو تاسیس کرد اسمشم زد سر درش

چقد شعورت پایینه ک ب باباش توهین میکنی

روشن فکری ک تو باشی میخوام صد سال ما روشن فکر نباشیم

خودت میخوای هرکاری کنی بکن و تنهایی ده تا نصاب بیار خونت، ولی حساسیت های بقیه ب تو ربطی نداره ک توهین کنی 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙