2777
2789
چرا انتظار نداشته باشم؟اگه اینطوره اونم از من انتظار شام و ناهار و کارای دیگه نداشته باشم منم فکرم د ...

عزیزم شما دیگه زنی دختر نیستی

باید تو روز زن واست کادو بخره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ولی دیدم چند روز پیش تو تقویم گوشیم

مگه نوشته بود تولد حضرت معصومه؟؟ 

روز جهانی دختره عشقم توهیچ تقویمی ننوشته

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اها از اوناس،که خودت بری کل پولشو خرج کنی آخ نمیگه ولی خودش بخواد بخره زورش میاد من که کارتمو دادم م ...

زورش نمیاد

بلد نیس

براش مهم نیس مناسبتا

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

عزیزم شما دیگه زنی دختر نیستیباید تو روز زن واست کادو بخره

پارسال تازه پدرمو از دست داده بودم که همسرم روز دختر محبتش گل کرد و برام کادو خرید امسال بروی خودش هم نیاورد

البته من خیلی دنبال این چیزا نیستم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عین خودمه 😂 من مناسبتی باشه میگم این کارت برین ولخرجی کنین

ی چیزی تو همین مایه ها

ولی خودش بگیر نیس

این چ اخلاقیه آخه دارین شماها

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

گردنبند طلا با اویز شکوفه😐😐😐😑😑😑

من کتاب میخواستم😃😃🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

ی چیزی تو همین مایه هاولی خودش بگیر نیساین چ اخلاقیه آخه دارین شماها

نه من چند باری خودم خود سر بدون بهونه و مناسبت لباس یا چیزایی خریدم که خوشحال بشن اونجوری هم نیستم دیگه

goftino.com/c/dkN3y8     ناشناسم