2777
2789
کات

اونی که فکر میکنی نیست😅

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن با اونا چیکار دارمهمسرمو میگم😭😭😭

اشکال نداره بیخیال اینجا دوستات تبریک گفتن بسه انتظاری از مردا نداشته باشه فکرشان درگیر بیرون خونس تا داخل خونه

goftino.com/c/dkN3y8     ناشناسم

رلم واسم ماگ ۱۵۰۰ خرید

اوه چخبره آبم تصفیه میکنه؟😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

مامانم الزایمر داره کارت بانکیش دست منه

دیروز بهش گفتم روز دختره چی برام میخری؟ گفت پول یه بلوز شیک بردار

دلم نیومد بوسش کردم گفتم وجودت برام بهترین کادویه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اشکال نداره بیخیال اینجا دوستات تبریک گفتن بسه انتظاری از مردا نداشته باشه فکرشان درگیر بیرون خونس ت ...

چرا انتظار نداشته باشم؟

اگه اینطوره اونم از من انتظار شام و ناهار و کارای دیگه نداشته باشم منم فکرم درگیره

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

چرا انتظار نداشته باشم؟اگه اینطوره اونم از من انتظار شام و ناهار و کارای دیگه نداشته باشم منم فکرم د ...

خب حتما قبلا از این کارا نکرده یا کلا تقویم نداشته ببینه 

چرا انتظار نداشته باشم؟اگه اینطوره اونم از من انتظار شام و ناهار و کارای دیگه نداشته باشم منم فکرم د ...

امضات دلمو لرزوند😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب حتما قبلا از این کارا نکرده یا کلا تقویم نداشته ببینه

ن کلا پرته

استدلالش اینه تو هرچی بخای میخری یا میخرم برات غمی نداری 

نمیفهمه ک کادو گرفتن ی چیز دیگس

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

ببخشید🙏

حس کردم یه عشق قدیمی فراموش نشده داری

ن کلا پرتهاستدلالش اینه تو هرچی بخای میخری یا میخرم برات غمی نداری نمیفهمه ک کادو گرفتن ی چیز دیگس

اها از اوناس،که خودت بری کل پولشو خرج کنی آخ نمیگه ولی خودش بخواد بخره زورش میاد من که کارتمو دادم مادرم و خواهرم گفتم هر چی دوست داشتین بخرین