2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بستگی به ساختار بدن هر فرد داره

من هفته پنج و هفت و یازده هر کدوم به مدت یه هفته لک بینی داشتم و شیاف پروژسترون استفاده میکردم. هر سری هم موقع لک بینی دکترم میگفت بیا مطمئن شیم قلب بچه میزنه و مشکلی نیست

آخرشم معلوم نشد این لک بینیها علتش چی بوده

هر موقع لک بینی داری شیاف استفاده کن پله بالا پایین نرو کار سنگین و پیاده روی نکن و نزدیکی نداشته باش

الان دیگه سونوی واژینال صدای قلب جنینتو نشون میده یه سونو برو خیالت راحت شه

❤زندگی 

دکتر رفتم شنبه رفتم شیاف داد یکشنبه یکم خونریزی داشتم سونو کردم ساک بود اما جنین و کیسه زرده نبود دکتر اورژانس گفت شیاف نزار داره سقط میشه اما شب باز شیاف گذاشتم صبح رفتم پیش دکتر خودم گفت نه شیافت رو استفاده کن یه هفته دیگه برو سونو شاید لقاح دیر بود که هنوز چیزی ندیدیم 

همچنان لک بینی دارم البته یکم که زیاد سرپا بمونم یا پله برم خونابه هم اضافه میشه اما همش قهوه ای لکهام هم مثل لخته تو قاعدگی میمونی

کسی تجربه داره کمکم کنه

عزیزم بستگی به ساختار بدن هر فرد داره من هفته پنج و هفت و یازده هر کدوم به مدت یه هفته لک بینی داشت ...

امروز یه هفته میشه امیدوارم برای من هم قطع بشه و دوشنبه که میرم سونو همه چی خوب باشه

توکل به خدا