2777
2789
عنوان

قانعم کنید ماکارونی برای صبحونه مهد منطقییه

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 221 پست
صفا کن خواهر، نوش جونتون. چی از پلو بهتر، اونم سر صبح.اون چیزی که منو خییییلی خوشحال میکنه، همین پلو ...

😄😄😄😄😄

منم عاشق پلو هستم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خانوما ی نظر بدین بگین من این خوراکیا ک میذارم خوبه برا بچه و رشدش

برای صبونه ک خونه ی فنجون شیر باعسل میخوره

ی کف دست نون براش نوتلا میزنم روش کنجد میریزم لقمه کوچیک میکنم میذارم زنگ اولش ی سیب برا زن دومش ۴ تا انجیر خشک لاشو باز میکنم یبا با پسته میذارم یبار للشو با گردو میذارم. کم یا زیاد نیس ک؟ پسته گردو لای انجیر میذارم کسی نبینه دلش نخاد

❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 چی میگین ؟؟ داریم در مورد ماکارانی های شب مونده مردم حرف می‌زنیم ها 😂😂من یک ساعت قبل بیدا ...

کسی ک سلامتی بچش براش مهم باشه ماکارونی نمیذاره تو مدرسه چ شب مونده باشه چ صب زود بیدار شده باشه پخته باشه

❤️❤️❤️

الان بوی گند تخم مرغ آب پز خوبه به نظرت ؟یا قند مربا ؟؟؟

عزیزم من عسل میزارم برای دخترم مربا هم خودم درست میکنم و شکر کم میزنم 

تخم مرغ آبپز کلا در حالت عادی هم بو میده شما بدت میاد بچها خوششون میاد

شما بچه دارین ؟؟؟ دختر من هر روز هفته هر وعده ازم ماکارانی میخواد آخه چه ارزش غذایی داره ؟ همون هفته ...

توی سسش، سبزیجات بریز. بروکلی فلفل دلمه ای هویج میتونی ریز بکنی یا بریزی مخلوط کن 

از ماکارونی های پروتیین دار استفاده کنی

من اگه مادر بشم برا بچه ام اینجور خوراکی ها نمیذارم

میوه و مغز و لقمه صبحانه میذارم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

چه عیبی داره مگه زمان ما سرایدار مدرسه میپخت زنگ تفریح میخریدیم ازش با این که زیاد جالب نمیپخت ولی خیلی بهمون مزه میداد همون 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤