2777
2789

هیچی کار توی شهرستان نیست همه امکانات توی تهرانه. آرزوی بچگیمون همش این بود که تهران باشیم بتونیم از زندگی و امکانات کار و تفریحی لذت ببریم.

برای اینکار هم یه پول بزرگ میخواد . خیلی گریه کردم امروز. کاش واقعا یکی منو برداره صاف بذاره وسط تهران :(((

نگین با درس، که اصلا نمیشه. امتحان کردم.

ادم باید زرنگ باشه 

من الان نصف خریدامو از شهرای مختلف ایران میکنم کرمان تبریز مشهد و شیراز

باید کاسبی راه بندازه از طریق دیجی کالا و باسلام و اسنپ و تپسی و اینا خودتو بشناسونی به مردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم کار هست اما ترافیک روانی کننده و هوای افتضاحم هست دیگههر جایی بدی و خوبی داره چه میشه کرد؟

اصلا قابل مقایسه نیست چنین چیزی عزیزم با شهرستان. آلودگیهای تهران واسه ما شوخیه. اینجا آلوده تره

ادم باید زرنگ باشه من الان نصف خریدامو از شهرای مختلف ایران میکنم کرمان تبریز مشهد و شیرازباید کاسبی ...

بحث زرنگی نیست. بحث تقسیم امکانات ناعادلانه‌ست. تعداد استخدامی توی تهران بیشتره. بعد آدم تحصیل کرده اون همه درس خونده که کار پیدا بکنه. بره فروش اینترنتی راه بندازه!

بحث زرنگی نیست. بحث تقسیم امکانات ناعادلانه‌ست. تعداد استخدامی توی تهران بیشتره. بعد آدم تحصیل کرده ...

تو زندگی کارمندی هیچ کس به هیچ جا نمیرسه 

یه زندگی بخور نمیری هست کارمندی 

باید همیشه تو کار تولید و فروش این چیزا باشی تا پولدار بشی