2777
2789

دکتر می برمش تهران از قزوین هر کاری می کنم به خون من تشنه هست یکقرون خرج کنم می خاد سکته کنه .دعوامون هم می شه ولی خوب همه مادر دخترا دعواشون می شه.پدرم پول می ده بهم می خاد سکته کنه.مادرم حتی خاستگارام رد می کنه از رو بدجنسی چون ازتنهایی می ترسه.

دقیقا مثل مادرمن باهام دشمن 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو شیفته بیماریه؟

اره مثکه اختلال شخصیت هست 

بزن اختلال شخصیت خودشیفته تو اینستا متخصص زیاد داره

من مادرم خودشیفته بوده و هست یعنی هر چی روان  پزشکا میگن یا روانشناسا با ذره ذره وجود درک میکنم و زندگی کردم تو اون لحظه ها