2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا اره کلا زندگی هیچوقت یکنواخت نیست عزیزم تا اون موقع تو دیدت نسبت به همه چیز عوض شده فقط زمان بد ...

دلم نمیخواد بزرگ شم.الان ۱۶ سالمه و از همین الان از روزی که قراره دیگه بچه مدرسه‌ای حساب نشم میترسم از اینگه دیگه قرار نیست زیر سن قانونی باشم میترسم از بزرگ شدن میترسم دلم نمیخواد بزرگ شم نمیخوام بزرگ شدن و پیر شدن خودم رو ببینم دیگه نمیخوام تا همینجا هم زیادیه

مگه نمیدونی وقتی بچه‌ایم آرزو میکنبم زود بزرگ بشیم

یه وقتی میفهمیم که اشتباه کردیم که شدیم یه پوست کلفت پیر 🫠💔

دلم نمیخواد بزرگ شم.الان ۱۶ سالمه و از همین الان از روزی که قراره دیگه بچه مدرسه‌ای حساب نشم میترسم ...

عزیزم 

بزرگ شدن اون قدر ها هم ترسناک نیست 😃

البته حست کاملا طبیعیه

بخشی از زندگی ماست و برای همه همینه 

قرار نیست تو این سن بمونی ما رشد میکنیم از همه لحاظ تا به باور هامون برسیم به درک عمیق زندگی به تجربه و کشفیات به اهدافمون 

پس با این فکرا این سال های ارزشمند رو برای خودت زهر مار نکن و به بهترین نحو ممکن ازش استفاده کن ❤️

🎀l'm just a girl

عزیزم بزرگ شدن اون قدر ها هم ترسناک نیست 😃البته حست کاملا طبیعیهبخشی از زندگی ماست و برای همه همینه ...

یادمه کلاس دوم سوم بودم یه بازی جدید تو تبلتم نصب کرده بودم.برای ورود به بازی باید سنم رو وارد میکردم منم برا اینکه بازی فکر کنم بزرگم سنم رو زدم ۱۶ و با خودم گفتم کاش زود ۱۶ سالم شه نوجوون شم اونا خیلی باحالن

ولی الان که نوجوون شدم و اخرای نوجوونیم فهمیدم اصلااا اونجوری نیست دوران نوجوونی نسبت به دوران کودکی خیلییی چندش تر و بدتره‌ و در کل بنظرم چندش ترین دوران زندگی هر آدمیه.واسه همبن میدونم بزرگ شدن هم همینه الان خیلیی از همسن هام سعی مبکنن خودشون رو بزرگ نشون بدن سعی میکنن خودشون رو بین بزرگا چا بدن ولی از کجا مطمئنن که بزرگ شدن بهتر از دوران نوجوونیه؟؟من مطمئنم وقتی ۱۸ رو رد کنم دلم برای این روزا و روزای نوجوونی تنگ میشه از خیلییییا پرسیدم و همه به شدت دلتنگ دوران نوجوونی بودن و پشیمون بودن از اینکه تو اون دوران آرزوشون این بود که زود به سن قانونی برسن واسه همبن من از بزرگ شدن خوشم نمیاد واسه همین حاضرم بمیرم خودکشی کنم ولی اون روزی رو نبینم که دلم برای این روزای نوجوونیم تنگ شه

ببخشین یکم پرحرفی کردم💔ولی این متنو من حین اشک ریختن نوشتم🫠