2777
2789

امروز حس میکنم بیشتر شده از دیروز 

سوپ خوردم ی ذره انار 

عدسی برنج خورشت اب فراوان 

فقط چون دخترم حستسیت داره از صفر تاصد تغدیم گوه رفته توش هیچی نمیتونم لب بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ،میوه هایی مثل هلو،غذاهای چربسعی کن موز،پسته،کته با ماست چکیده بخوری

انفاقا سوپ ب خاطر ک شیرم زیاد بشه گفتن بخورم پ من بدبخت چی بخورم خدایا منو بکش 

هر جیزی لبنیات و گوشت گاو و تخم مرغ داره بدترش میکنه ادویه ها هم همینطور

میتونی لوبیا پلو بدون گوشت کلا انواع پلو مخلوط با مرغ میتونی درست کنی

مرغ آبپز و سرخ شده

باقالا قاتق

میرزاقاسمی

فسنجون

پسر منم حساسیت به پروتئین گاوی داشت😭

من بعد شش ماه دیگه شیر ندادم بهش فقط شیر پپتی و پپتی جونیور دادم دیدم نمیشه افسردگی گرفته بودم هیجی نمیشد خورد

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
هر جیزی لبنیات و گوشت گاو و تخم مرغ داره بدترش میکنه ادویه ها هم همینطورمیتونی لوبیا پلو بدون گوشت ک ...

توروخدا بمون باهام حرف بزن دارم دق میکنم شب و روزم تیره شده از حساسیت برام بگو دکترا فقط پولام میبرن ولی توضیح کامل نمیدن ب ادم چند تا سوال دارم درموردش

هر جیزی لبنیات و گوشت گاو و تخم مرغ داره بدترش میکنه ادویه ها هم همینطورمیتونی لوبیا پلو بدون گوشت ک ...

سوال اول 

اگه رعایت نکنیم رژیم غذایی زو چی میشه؟؟نهایت دون میزنه و ماهم پناد میزنیم بهشون 

یا رو دستگاه گوارششون تاثیر داره؟؟

سوال دیگم اینه تا کی اینطوری میمونه 

و اینک گوشت بلدرچین و بوقلمون میشه خورد

پپتی جونیور لب نمیزنه دکتر دیشب نوشت برا دخترم خودش اپتامیل اچ آ میخورو

سوال اول اگه رعایت نکنیم رژیم غذایی زو چی میشه؟؟نهایت دون میزنه و ماهم پناد میزنیم بهشون یا رو دستگا ...

تاثیر منفی روی روده و حتی رو آسم و آلرژی بزرگسالی داره فقط دونه زدن نیست اسهال خودش کلی ضرر داره و در مواقعی اگه حساسیت زیاد باشع روده خونریزی میکنه و اسهال خونی میشه من تو پوشک پسرم خون هم دیدم

گوشت پرنده ها مشکلی نداره 

ببین تا وقتی خودت شیر بدی درجه هایی از آلرژی رو داره چون به این نتیجه رسیدم هر چقدر رژیم بگیرم بازم بچم صورت و بدنش آلرژی داشت انگار شیر منم مثل شیر گاو اون مواد حساسیت زا رو براش داشت شیر خودم رو قطع کردم تو سه روز سر و صورت بچه خوب شد و فقط شیر خشک دادم... قبل شش ماهگی هم شیر خودم رو میخورد هم شیر خشک

اصلا به آرامش روان رسیدم شیر خودم رو قطع کردم، چون هم بچم خوب شد هم خودم راحت شدم میتونستم هر چی هوس کنم بخورم 

تا دو سالگی باید حواست به الرژی ها باشه من تا دو سال شیر ندادم فقط کشک و ماست پروبیوتیک مقدار کم تونست بخوره

تخم مرغ از بعد یکسالگی دادم 

ببین باید با مقدار کم شروع کنی و سه روز اون مقدار کم رو بدی اگه الرژی نداد یعنی میتونی مقدار بیشتر بدی مثلا سه روز اندازه یه نخود سفیده تخم مرغ بدی

گندم و انواع میوه جات هم همینطور غذا خور شد باید همه چیز رو با سه روز تست بدی هیچ چیز جدید رو یهو نده 

کلا بعد یکسالکی خیلی بهتر میشه آلرژی و بعد دو سالگی اکثر آلرژی های غذایی خوب یا به شدت خفیف میشه

یه سری هم تا 6 سالگی براشون میمونه

پسر من و دوستم هر دو بعد دو سالگی خوب شدن و تونستن بستنی بخورن. الان پسرم سه سالشه و بجز یه سری ادویه های گرم دیگه الرژی نداره به چیزی

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
تاثیر منفی روی روده و حتی رو آسم و آلرژی بزرگسالی داره فقط دونه زدن نیست اسهال خودش کلی ضرر داره و د ...

گلم من نمیدونم پسرتو حساسیتش درچ حد بود اما من دخترم فک نکنم اونقدر شدید باشه 

چون من همه چی میخوردم بجز لبنیات و کنجی 

وهبچوقتم دون نزد فقط بعضی چیزا رو مثل انگور و موز و تخم مرغ ک اونم نفهمیدم دقیق کدومشون ی دونهای میزد ولی خیلی کم چون همیشه تو خونم اینا رو دارم

گلم من نمیدونم پسرتو حساسیتش درچ حد بود اما من دخترم فک نکنم اونقدر شدید باشه چون من همه چی میخوردم ...

اگ میشه بلدرچین .بوقلمون .مرغ .ماهی خورد پس دیگ چرا شیر خودت ندادی این همه غذا مگ ما حالا مدام گوشت قرمز میخوریم ؟؟

مثلا انواع پلو ها 

انواع خورشت ها 

انواع سوپ ها 

حبوبات 

الویه 

سالاد پاستا 

اگ میشه بلدرچین .بوقلمون .مرغ .ماهی خورد پس دیگ چرا شیر خودت ندادی این همه غذا مگ ما حالا مدام گوشت ...

ماهی نمیشه خورد

من کلا ماهی و بوقلمون و چیزای دیگه در حالت عادی هم نمیخورم بدغذام

پلو ها بدون رب و ففط با مرغ

خورشت گوشت و ادویه داره اکثرا

سوپ ها هم بدون رب خوب نمیشه

الویه و سالاد ماکارونی سس باید زد که تخم مرغ و ادویه داره

حبوبات بخاطر نفخ وکولیک بچه کم باید خورد

من همینجوری بد غذا هستم و هر غذایی نمیخورم با اون وضعیت دیگه خیلی غذاهایی که میشد بخورم کم شده بود من کلا گوشت خوارم از غذای اصلیم محروم شده بودم انقد دلم یه چیز برگر یا پیتزا میخواست یا یه بستنی شکلاتی یا یه کروسان و جیز کیک

خیلی اون شیش ماه بد گذشت بهم روحیم خراب بود

گلم من نمیدونم پسرتو حساسیتش درچ حد بود اما من دخترم فک نکنم اونقدر شدید باشه چون من همه چی میخوردم ...

خب اینی که شما میگی طبیعیه و همخ بچه ها گاهی یه حساسیت ریزی نشون میدن و یکم دونه یا جوش میزنن گاهی از گرمی و گاهی هم از بوسیدن هست

الرژی واقعی اونی هست که بچه من داشت و واقعا سخته مدیریت و کنترلش