تاثیر منفی روی روده و حتی رو آسم و آلرژی بزرگسالی داره فقط دونه زدن نیست اسهال خودش کلی ضرر داره و در مواقعی اگه حساسیت زیاد باشع روده خونریزی میکنه و اسهال خونی میشه من تو پوشک پسرم خون هم دیدم
گوشت پرنده ها مشکلی نداره
ببین تا وقتی خودت شیر بدی درجه هایی از آلرژی رو داره چون به این نتیجه رسیدم هر چقدر رژیم بگیرم بازم بچم صورت و بدنش آلرژی داشت انگار شیر منم مثل شیر گاو اون مواد حساسیت زا رو براش داشت شیر خودم رو قطع کردم تو سه روز سر و صورت بچه خوب شد و فقط شیر خشک دادم... قبل شش ماهگی هم شیر خودم رو میخورد هم شیر خشک
اصلا به آرامش روان رسیدم شیر خودم رو قطع کردم، چون هم بچم خوب شد هم خودم راحت شدم میتونستم هر چی هوس کنم بخورم
تا دو سالگی باید حواست به الرژی ها باشه من تا دو سال شیر ندادم فقط کشک و ماست پروبیوتیک مقدار کم تونست بخوره
تخم مرغ از بعد یکسالگی دادم
ببین باید با مقدار کم شروع کنی و سه روز اون مقدار کم رو بدی اگه الرژی نداد یعنی میتونی مقدار بیشتر بدی مثلا سه روز اندازه یه نخود سفیده تخم مرغ بدی
گندم و انواع میوه جات هم همینطور غذا خور شد باید همه چیز رو با سه روز تست بدی هیچ چیز جدید رو یهو نده
کلا بعد یکسالکی خیلی بهتر میشه آلرژی و بعد دو سالگی اکثر آلرژی های غذایی خوب یا به شدت خفیف میشه
یه سری هم تا 6 سالگی براشون میمونه
پسر من و دوستم هر دو بعد دو سالگی خوب شدن و تونستن بستنی بخورن. الان پسرم سه سالشه و بجز یه سری ادویه های گرم دیگه الرژی نداره به چیزی