2777
2789

ی قسمت خیییییلی کوچیکی از چتریامو میخوام مشکی کنم مدرسه گیر داده

رفته ی تیوپ رنگ بزرگ گرفته خب قطعا گرونتره و چون من همیشه مراعاتشون میکنم با اینکه فقیر هم نیستیم متوسطیم ولی همیشه سعی میکنم کمترین خرج رو داشته باشم

گفتم چرا بزرگ گرفتی

بعد ب مامانم گفتم چرا نگفتی ازونا بگیره ک کوچیکن

صداشو تقریبا برد بالا با منت گفت دیگه حالا بزرگ یا کوچیک فلان قد پولشو دادم ک ناز کنی؟ 

خیلی ناراحت شدم

من بخاطر همین گفتم ک چرا بزرگ گرفتی بعد میاد اینجوری میگه

الهی بمیره 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ای وای اینجوری نگو 

خب باید اول تشکر میکردی بعد میگفتی کوچیک برام مناسب تر بود بابا

بعدم شاید بعداً باز به کار اومد 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیره؟؟ خدایی واقعیه تاپیک؟ چقدر بعضی بچه ها بی چشم‌و‌رو هستن

همین ک هس انقد عقل نداری ادما تو عصبانیت هر حرفیو میزنن و ما نباید نمک رو زخمشون باشیم؟ سن بالا بردی فقط

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چه حساس جای من بودی چیکار میکردی مامانم چشامو درمیاره انتظار داره چیزی نگم

من مشکل اعصاب دارم اگه عادی بودم که عیب نداشت برام

والا منم افسردگی شدید و مشکل اعصاب دارم ولی برا کسی مهم نیست

اوه شت

تازه طلبکارم هستن از ادم 💔🥲

هعی وضع خونوادها خیلی بد شده

منم اینجوری ک تو هستی نیستن ولی در عوض از وقتی چشم گشودم ب این دنیا اونا رو درحال جنگ و دعوا با همدیگه دیدم.. 

اره مامان بابای منم از وقتی چشامو باز کردم با هم جنگ و دعوا دارن 💔

پس مثل همیم🤝🤓