2777
2789

من 25 سالمه

امسال پزشکی قبول شدم

رتبه ام هم زیر هزار بود

میگم که خودم زدم شهریه پرداز تا مدرکم آزاد باشه

ولی قلبی خوشحال نیستم

دلم میخواد برم

هدفم اورپاس 

و همین رشته ی پزشکی 

کسی که حالش با خودش خوب تره، با خودش در صلح تره

نونوای خیلی خوشبخت میشناسم در حالی که ما شاید بگیم وا چقد مگه در میاره انقد حالش خوبه 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میمونم همینجا 

ولی جون میکنم برا تخصص

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

موفق باشی.. 

ولی خب ببین ، درسته که پولمون ارزشش کمه ولی واقعا میتونی اینجا هم پیشرفت کنی، وقتی بیشتر شناخته تر شدی بری خارج از کشور . 

بنظر من چه خارج چه داخل آدم می‌تونه پیشرفت کنه، فقط کافیه توی حرفه‌اش عالی باشه.. 

چطوری خوندی؟ چند ماه .. چند ساعت 

معدلت چند شد رتبت چند شد.. (اگه اشکالی نداره)

کلاس و آزمون ثبت نام کردی؟ 

ممنون. 

مهاجرت با پزشکی خیلییییی سخته میگن که باید معدل سازی مدرک انجام بدی یعنی عملا خارج مدرک پزشکی ایرانو ...

این غلطه این شایعات رو پخش نکنید

اتفاقا علم و تفاوت پزشکای ایرانی رو اونا که مهاجرت کردن خیلی درک میکنن و ازش تعریف میکنن همه جای دنیا معروفه

ولی پزشکی چون رشته ی مهمیه برای مهاجرت و ورود به کشور دیگه (نه فقط ایران تو هر جای دنیا) کلی آزمون ورودی و معادل سازی داره 

اصلا هم ربطی به کشور نداره مثلا آمریکا یه ازمون داره برای ورود اهمیتی هم نداره طرف ایرانی باشه یا از هرجای دیگه ای، یا کشورای دیگه هم همینطورن

تینا tt

به عنوان کسی که خیلیارو دیدم رفتن و دبیر زیستم بهت میگم نه اونجا حلوا خیرات میکنن نه اینجا جهنمی که میگن

موفق شدنت ربطی به موندنو رفتن نداره باید جَنَم داشته باشی 

وگرنه آسمون خدا همه جا یه رنگه

مهاجرت با پزشکی خیلییییی سخته میگن که باید معدل سازی مدرک انجام بدی یعنی عملا خارج مدرک پزشکی ایرانو ...

چرا اینجوریه؟

والا پزشکای ما ک با هزار بدبختی قبول میشن از پزشکای اونا باسواد ترن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!