2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت تو هر جمعی بودن خیلی باهم خوب بودن و همه تو کف ، بعد یه مدت جداشدن

عزیزم شما که درون زندگی اونارو ندیدی فقط دیدی توی جمع باهم خوب بودن که این کار فقط نیاز به تظاهر داره همین

عشق اگه واقعی باشه هیچی خرابش نمیکنه چه برسه به چشم نظر که....

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزم شما که درون زندگی اونارو ندیدی فقط دیدی توی جمع باهم خوب بودن که این کار فقط نیاز به تظاهر دار ...

اخه میگن چشم نظر ادم هم‌میکشه حتی چ برسه ب زندگی 

نمیدونم والا 

یا حسین
اخه میگن چشم نظر ادم هم‌میکشه حتی چ برسه ب زندگی نمیدونم والا

کی همچین زر مفتی رو زده؟ شما دیگه چرا باور کردی پس منطق کجا رفته

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

میشه تعریف کنی

یکی که خیلی بهم نزدیک بود ۲۰ سال از ازدواجشون گذشته بود بازم ۴ تا بچه سر اینکه بچه آخرشون پسر شد ولی داداش طرف مرد ۲ تا دختر داشت مامان طرف مرد ولبشو کرد و زندگی اون خانواده ۴ فرزنده رو پاچید و طلاق گرفتن