2777
2789
عنوان

سلام بین دو راهی موندم دکترا گفتن سقط من نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 40 پست
مونده به خودت ،من اگه بودم نگه میداشتم دکتر که خدا نیست شاید بدنیا اومد و موند، پسر منم تو بارداری م ...

قلب با کلیه فرق داره کلیه دوتاست یکیشم برای زندگی کافیه . فقط برای مشکلات خیلی شدید قلبی مجوز سقط میدن 

این چه حرفیه؟؟کمی فکر کن بعد حرف بزن

خب پس چرا میگی سقط کن ،بیماری های قلبی درمان داره ،مثل بیماری کلیوی پسر من ، مشکل ذهنی یا عقب افتادگی که نیست .درمان داره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب با کلیه فرق داره کلیه دوتاست یکیشم برای زندگی کافیه . فقط برای مشکلات خیلی شدید قلبی مجوز سقط می ...

پسر من هر دو کلیه اش مشکل داره مهم نیست من و باباش دوتا کلیه داریم میتونیم بهش بدیم ،علم پیشرفت کرده خیلی مشکلات قلبی درمان داره 

خب پس چرا میگی سقط کن ،بیماری های قلبی درمان داره ،مثل بیماری کلیوی پسر من ، مشکل ذهنی یا عقب افتادگ ...

شما اصلا متوجه موضوع نیستی مشکل قلبی کوچیک که قابل درمان باشه مثل پسر من مجوزسقط نمیدن انشالله که بیمارستان رجایی نری هیچوقت و بچه هایی که مشکل قلبی دارن رو نبینی باید خیلی مشکل بزرگ باشه که بگن سقط کن 

پسر من هر دو کلیه اش مشکل داره مهم نیست من و باباش دوتا کلیه داریم میتونیم بهش بدیم ،علم پیشرفت کرده ...

خواهر من نداره والا نداره چرا نمیدونی نظر میدی کلیه میتونی بدی به بچت قلبتم میتونی بدی؟؟؟

خواهر من نداره والا نداره چرا نمیدونی نظر میدی کلیه میتونی بدی به بچت قلبتم میتونی بدی؟؟؟

نمیدونم شاید شما درست میگی ولی من دوست دارم سعیمو بکنم ،همونموقع هم خیلی به من گفتن نگهش ندار ، ولی من نگهش داشتم خدا هم رحم کرد به من و فعلا کنارمه

نمیدونم شاید شما درست میگی ولی من دوست دارم سعیمو بکنم ،همونموقع هم خیلی به من گفتن نگهش ندار ، ولی ...

برای مشکل کلیه نمیذارن سقط قانونی کنی مگه اینکه خودت بخوای بعدم احتمال بده اون بچه دنیا بیاد و بعد از تولد از دنیا بره چی به روز مادرش میاد؟