2777
2789
عنوان

بابام ترس از زن مطلقه بودن داره خیلی ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 33 پست
همه اینطور نیستن خواهر شوهرام دوتاشون طلاق گرفتن اینقدر از طرف خانواده حمایت میشدن خانواده من بسته و ...

میدونم عزیزم.پدر منم اینطوره.اگر روزی به طلاق فکر کنم،قطعا قبلش به مستقل شدن فکر میکنم،چون دیگه نمیکشم برم زیر نگاه های متعصبانه پدرم.

نمدونم چرا فکر نمیکنن بچه از یه جایی خودش عاقل میشه وحق داره تصمیم بگیره واسه زندگیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم.پدر منم اینطوره.اگر روزی به طلاق فکر کنم،قطعا قبلش به مستقل شدن فکر میکنم،چون دیگه نمیک ...

کاش میزاشتن مستقل بشم تو فامیل ما ننگ هست یه زنی جدا زندگی کنه 😭

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

در جریان تاپیکات هستم شوهرت خوب شد؟شوهرت مگه از شما پرونده نداشت؟ میگفتید برادرتونو ممکنه بندازن زند ...

شوهرم رگ دستشو زده الان بیمارستانه هنوز مرخص نشده می‌ترسیم خبر بگیریم ازش هنوز پرونده رو جریان نندااخته وکیلم میگه احتمالا قاضی پرونده رو بسته 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

شوهرم رگ دستشو زده الان بیمارستانه هنوز مرخص نشده می‌ترسیم خبر بگیریم ازش هنوز پرونده رو جریان ننداا ...

ایشالا هر چی که خیره براتون پیش بیاد

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

کاش میزاشتن مستقل بشم تو فامیل ما ننگ هست یه زنی جدا زندگی کنه 😭

اگه بچه داشتی جدا زندگی میکردی شاید براشون بیشترقابل تحمل بود الانم بعد طلاق شروع کن به کار انشالله فرد خوبی سر راهت قراربگیره

شوهرم خیلی بد و فاسد هست بی دین و عصبی و عیاش

ببین عزیزم ... من هم مثل پدر شما مذهبی هستم 

اماااا ایشون 

یه خورده دارن تعصبی و افراطی برخورد می کنن 

شما یک بار از این مرام پدرتون ضربه خوردین 

و خیلیییی سریع مجبور شدین عقد کنین 

... اما این دفعه دیگه نذارید ضربه بخورین

شما برای رسیدن به همین مرحله هم

کلی عذاب کشیدین 

پس کوتاه نیاااا گلم 

بابا هم کم کم با شرایط شما کنار میان 

گاهی اوقات ، زندگی واقعااا به بن بست میرسه 

اونجاست که خداوند 

خودش صیغه ی طلاق رو نازل کرد تا بنده بتونه 

از جهنم دنیا نجات پیدا کنه 

خواهش می کنم اینقدر افراطی برخورد نکنین 

این شوهر حتی داره روی آخرت شما تاثیر میذاره 

... پس خواهش می کنم 

قوی باش 

توکل کن 

و ادامه 

و در پایان 

شما اولین کسی هستین که در نی نی سایت دارم به طلاق تشویقش می کنم

چون از خدا میترسم همیشه که چطور جوابش رو بدم 

اماااا در مورد  زندگی شما

واقعاااا شرایط خیلی حاد شده 

باید خودت رو هرطوری شده نجات بدی 

اینجور آدما به خیال خودشون خداپرست و دیندارن 

ولی من نمی‌دونم اون چه جور دین و خداییه که طرف حاضره دخترش زجر بکشه و با یه دیوانه ی زنجیری زندگی کنه تا اینکه جدا شه ، فقط به خاطر اینکه آبروی خودش حفظ شه ، این خودخواهی محضه 

والا من هرچی فکر میکنم هیچ چیز زشتی راجب جدایی از یه آدم عوضی نمیبینم

ترخدا اصلا به مهریه فکر نکن.اصلا به حرف مردم و پدرت فکر نکن فقط به طلاق فکر کن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!