2777
2789
عنوان

از روزی که اومدیم تو این خونه

383 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها

ما امسال به این خونه اسباب کشی کردیم با اینکه میگن خونه های نوساز انرژی خوبی دارن و رزق و برکت داخلش فراونه(چون بعضی خونه ها که قبلش کسی می مونده ممکنه مثلا اهل نماز و اینا نباشن یا مثلا دزدی چیزی که آه مردم پشتشون هست میگن این خونه انرژی خوبی نداره و رزقش کمه،هر چی بدوی نمی رسی وفلان...)اما این خونه نوساز بود من خودم نماز میخونم به حلال جروم بسیار مقید هستم،همیشه صدقه میوم در حد توانم...

اما روزی که اومدیم بعد چند روز با خانواده ام به مدت سه ماه کامل قهر کردیم سر مسائل بیخود،بعد جنگ شد،بعد کارمون خوابید،بچه هام و خودم مدام مریضیم،رزق و روزی که اصلا نداریم باورتون میشه الان ته حسابم یک تومن دارم و اول برج ۵۰ میلیون چک دارم😭😭

اصلا نمیدونم چه غلطی بکنم هر چی تلاش می‌کنم نمیشه،نمی رسم

شما هم اعتقاد دارید به خوش یمنی یا بدیمنی خونه؟

به نظرتون من چیکار کنم بچه ها

خیلی خیلی درمونده شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط انرژی صاحبخونه قبلی نمیمونه 

ممکنه اونجا قبرستون بوده قدیم 

ممکنه دعانویس اون اطراف هست که نحسیش اون منطقه رو گرفته 

ممکنه عمار مکان بد داره و راضی به اومدن شما نیستن 

ممکنه چشم زخم باشه 

و... 

بنظرم این چیزا خرافاتهنمیگن انرژی خوب و بد نیستولی انقدر فکر به این چیزا خوب نیست

چرا قبلا تو یک خونه نشستیم یعنی بگم از در و دیوار برامون رزق و روزی می‌بارید دروغ نگفتم تا اومدیم اینجا

بله اعتقاد دارم، من چند سال پیش رفتم جای خونه جاریم نشستم و از اون روز بدبختیهام شروع شد، اونم اهل دعاست، خدایا توبه نمیخوام گناهش رو بشورم ولی گاهی فکر میکنم نکنه توباغچه اون خونه برام دعا چال کرده بود، از روزی که رفتم تمیزکاری اول با خودم چندتا تکه وسیله بردم که همون روز اول میوه خوریم شکست، بعدم هفته اول تو اون خونه سر اینکه شربت نذری تو خیابون نخوردم با شوهرم دعوام شد، بعدش مریضی پشت مریضی، اونجا افسردگی مزمن گرفتم یکسال کامل افسردگی شدید داشتم، بعدش موشهای بزرگ حمله کردن به خونه و ما از اونجا فراری شدیم

بله اعتقاد دارم، من چند سال پیش رفتم جای خونه جاریم نشستم و از اون روز بدبختیهام شروع شد، اونم اهل د ...

شنیدم اینکه یهو حشره و موش بیاد خودش دلیل بر طلسمه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بله اعتقاد دارم، من چند سال پیش رفتم جای خونه جاریم نشستم و از اون روز بدبختیهام شروع شد، اونم اهل د ...

آره منم اعتقاد نداشتم تا اینکه اومدیم اینجا

الان درست شده ان شاءالله زندگیتون؟

شنیدم اینکه یهو حشره و موش بیاد خودش دلیل بر طلسمه

حتی یه بار گفتن تخم مرغ بشکن،اونو که اصلا قبول نداشتم بعد گفتن اگر بعد تخم مرعع شکستن مورچه دیدی بدون چشم خوردید یعنی پر مورچه شد همون روز خونه